FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cel mai important transfer al acestei ierni în Ştefan cel Mare e ademenit cu şansa revenirii la naţională

Ropotan are 5 selecţii la echipa naţională a României
Ropotan are 5 selecţii la echipa naţională a României

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 23 ianuarie 2013 23:20

Adrian Ropotan s-a alăturat "cîinilor" în Poiană, are o ofertă din Rusia, dar oamenii din preajma echipei naţionale îl sfătuiesc să continue în Ştefan cel Mare.

Cel mai important transfer al acestei ierni în Ştefan cel Mare ar putea fi cel al lui Adrian Ropotan, care ar veni din postura de jucător liber de contract. Pînă acum, puzzle-ul revenirii mijlocaşului de 26 de ani e favorabil "cîinilor".

Ropo nu şi-a găsit, momentan, nici un angajament, însă există discuţii cu o formaţie din Rusia, dar dacă nu se va concretiza nimic pînă la începutul săptămînii viitoare acesta va rămîne la Dinamo.

Pe 31 ianuarie, mai exact de azi într-o săptămînă, "cîinii" vor pleca în turneul de pregătire de la Marbella (Spania), iar Ropotan va face şi el deplasarea, în caz că nu îşi găseşte angajament. Şefii i-au propus deja un contract pînă în vară, cu o remuneraţie de 5.000 de euro lunar, plus bonusuri individuale ce i-ar mai aduce încă pe atît în conturi.

Adrian Ropotan a primit semnale bune şi din partea oamenilor din jurul echipei naţionale: "Dacă rămîi la Dinamo şi joci meci de meci, poţi deveni o soluţie pentru echipa naţională. Ar fi mai bine să stai în ţară pînă la vară, să ai meciuri în picioare şi abia apoi să faci iar pasul în străinătate!".

350.000 de euro cîştiga Adrian Ropotan pe sezon la Dinamo Moscova, club ce a plătit 3 milioane de euro pentru el în februarie 2009

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Se roagă de Borcea
Cristi Borcea se întoarce în ţară în acest week-end, iar jucătorii şi angajaţii clubului se roagă de fostul director executiv al clubului să revină în acţionariat. "Cît a fost el, nu au existat întîrzieri atît de mari, el ne chema în birou şi ne dădea mereu bani!", susţin jucătorii, care l-au sunat pe Borcea, însă acesta le-a transmis că nu e momentul: "E exclus să mă întorc acum!". Şi acţionarii susţin că Borcea nu va reveni în perioada imediat următoare, mai ales că este anchetat în "Dosarul Transferurilor". (Vlad Ispas)

Azi, adversar de liga a patra
Dinamoviştii au reuşit să perfecteze o partidă de verificare pentru azi, de la ora 15:30, la Vulcan, cu echipa de liga a patra din localitate. Aceasta a fost cea mai bună variantă, întrucît nimeni nu a dorit să joace în această perioadă din cauza terenurilor grele, plus că Vulcan este la numai 18 kilometri de Braşov. Azi, ar putea evolua cîteva minute şi Alexandru Dandea, el nefiind încă pus la punct cu pregătirea fizică. (Vlad Ispas)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  28 Ianuarie 2013, 23:55

ropotan ar fi o revenire extrem de importanta pentru mijlocul si asa foarte subred al lui dinamo.

andrei992
andrei992  •  24 Ianuarie 2013, 22:47

Ar mai trebui cam minim 3 jucatori care sa aiba cat de cat valoare. Un fundas stanga:Morais de la Astra Un fundas central:Markovic de la Medias si un Inchizator:Monroy de la Ceahlaul care e ceva gen Gatusso nu prea e mingicar in schimb recupereaza foarte multe mingi.

reddogsv
reddogsv  •  24 Ianuarie 2013, 11:51

Daca vine Ropo mai avem sperante prin prisma concurentei care se poate crea cu Boubacar care e cam lider pe acest post! Avem nevoie mare de un inchizator, postul cel mai deficitar dupa plecarea lui Kone! Pe postul de fundas ne trebuie minim 2 fundasi! Echipa chiar daca nu are o valoare ridicata, incepe sa se omogenizeze sa si inchege relatiile de joc, iar cat mai rapid sa dispara Munteanu si Danciu, promovand tinereii care vin din urma!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează