FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cel mai mare regret al unui component din "Generația de Aur": "Am fost un tâmpit și m-am întors la Dinamo"

De la stânga la dreapta: Florin Prunea, Ionuț Lupescu, Gheorghe Mihali
De la stânga la dreapta: Florin Prunea, Ionuț Lupescu, Gheorghe Mihali

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2016 15:14

Gheorghe Mihali, 50 de ani, un bun cunoscător al fotbalului francez, dar și component al "Generației de Aur" spune că cel mai mare regret al său este revenirea la Dinamo în 1998.

"Am jucat trei sezoane și jumătate acolo (n.r. - Guingamp) iar regretul meu cel mai mare, pe care nu o să mi-l iert niciodată, este acela că, deși mai aveam un an de contract, am fost un tâmpit și m-am întors la Dinamo", a spus Mihali la Digisport.

Fostul fundaș central a semnat la 1 iulie 1995 un contract pe patru sezoane și jumătate cu Guingamp, dar nu l-a încheiat.

"Conducerea clubului francez mi-a spus să nu mă grăbesc, să mă mai gândesc și să rămân la echipă, să-mi termin contractul că poate prelungim. Aveam 32 de ani și jumătate atunci, deci erau șanse să rămân după retragere în cadrul clubului.

Pentru că generația din care am făcut eu parte a fost una dintre cele mai bune din istoria echipei, cei din conducere i-au păstrat în funcții de conducere. Acum, la Guingamp lucrează 9 dintre foștii mei colegi. Puteam fi și eu unul dintre ei", a adăugat Mihali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
laurcrist
laurcrist  •  10 Iunie 2016, 21:18

Mai toti am gresit in viatza, de o gramada de ori, sa ajungi sa spui ca cel mai mare regret al meu e.....etc. nu face bine la psihic. Si e posibil ca gandirea asta sa te macine, incet, incet, toata viatza... Sper ca ziaristii au interpretat vorbele tale, te-am simpatizat ca jucator. Numai bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează