FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - DINAMO 0-0

Cel mai periculos dinamovist în meciul cu ASA recunoaște: "Am jucat slab în prima repriză!"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 22:34

Dorin Rotariu a fost cel mai ghinionist jucător al lui Dinamo în această seară, trimițând de două ori mingea în bară.

Mijlocașul dinamovist a vorbit despre meciul cu ASA, 0-0, și crede că echipa a avut o evoluție modestă în prima repriză.

"Am ocazii mari, dar din păcate nu am putut câștiga. În prima repriză nu am jucat la fel de bine ca în a doua parte. După pauză am jucat mult mai bine, am avut posesie și ocazii.

Sperăm ca la următorul meci (n.r. cu Pandurii, duminică), să fructificăm ocaziile pe care le avem. Toți am fost supărați după meciul cu Chiajna, pentru că nimeni nu credea că putem pierde la acest scor, 0-3. 

Toți vrem să jucăm cât mai bine. Fiecare jucător vrea să aibă o evoluție cât mai bună. Titlul nu este decis și încă sperăm", a spus Rotariu la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
attila55
attila55  •  15 Martie 2016, 00:39

acest 0-0,ar trebui dedicat celor bolnavi de scenarite,ca asa ii da meciul lui DINAMO..ca nu joaca 4 titulari...care or fi aia...eu cred ca sunt doi-tucudean si CONSTANTIN.....au fost socotiti probabil si FILIP si PALICI?!!

1425838917717550
John Milne  •  14 Martie 2016, 23:38

Periculos ? Hahahahahaha

manty_one
manty_one  •  14 Martie 2016, 22:49

Incet dar sigur, p0tail0r,va indreptati catre locul vostru favorit,5 chiar 6...sa dea DOMNUL!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează