FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVACIA Cel mai scump transfer al Rapidului a rămas acasă » Motivul pentru care nu este în cantonamentul giuleștenilor

Rapidiștii se vor duela miercuri cu DAC Dunajska Streda, Omar El Sawy (19 ani) are meci la BAC.
Rapidiștii se vor duela miercuri cu DAC Dunajska Streda, Omar El Sawy (19 ani) are meci la BAC.

Articol de , - Publicat marti, 27 iunie 2023 21:37 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 23:29

Rapidiștii se vor duela miercuri cu DAC Dunajska Streda, Omar El Sawy (19 ani) are meci la BAC. Cel mai scump transfer al verii în Liga 1, unul surprinzător, adus de la Csikszereda la Rapid pentru 400.000 de euro (cu tot cu bonusuri), nu este în cantonamentul giuleștenilor din Slovacia.

  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda se află în cantonamentul Rapidului din Slovacia, de unde transmit corespondențe pentru GSP.

În aceste zile, tânărul mijlocaș are partide importante pe tărâmul educației, susține examenele pentru a lua Bacalaureatul, conform informațiilor GSP.ro. Abia după ce va susține aceste examene, fotbalistul se va pregăti sub comanda lui Adrian Mutu.

Rapid, reacție dură împotriva lui Becali: „Sclavi?! Sclavi sunt la dânsul la Palat! Nu poți să vorbești în halul ăsta”
RAPID
Rapid, reacție dură împotriva lui Becali: „Sclavi?! Sclavi sunt la dânsul la Palat! Nu poți să vorbești în halul ăsta”

Multe absențe la Rapid

În perspectiva primei partide amicale din Slovacia, cea cu DAC Dunajska Streda, de miercuri, ora 11:00, giuleștenii nu vor avea mai mulți jucători importanți. 

Astfel, de la duelul cu vicecampioana Slovaciei, vor mai absenta Horațiu Moldovan, Săpunaru și Borja Valle, toți trei învoiți, dar și Christopher Braun, nerefăcut. Plus Mattias Kait care sosește în ziua partidei, după convocarea la naționala Estoniei.

Cel mai scump transfer al Rapidului a rămas acasă » Motivul pentru care nu este în cantonamentul giuleștenilor
Omar El Sawy / FOTO: Facebook @Rapid

21 de meciuriși 2 goluri a adunat El Sawy pentru formația ardeleană în Liga 2 în sezonul recent încheiat

VIDEO. Antrenamente tari în cantonamentul Rapidului

Bursa transferurilor la Rapid: 

  • Antrenor: Adrian Mutu (confirmat)
  • Veniri: Omar El Sawy (Csikszereda), Christopher Braun (CFR Cluj), Iulian Cristea (FCSB), Răzvan Oaidă (FCSB), Borja Valle (FC Cartagena), Cătălin Cîrjan (Arsenal U21)
  • Reveniri: Albert Stahl (UTA Arad), Alexandru Despa (Progresul Spartac)
  • Plecări: Antonio Sefer (H. Beer Sheva), Damien Dussaut (Farul), Ljuban Crepulja (liber), Hervin Ongenda (liber), Kevin Luckassen (liber), Claudiu Belu (liber), Younes Bnou Marzouk (liber)

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Becali o betonează pe FCSB, după ce a pierdut lupta cu FRF » Ofertă pentru fotbalistul lui Hagi + promite doi titulari U21

„Ce s-a întâmplat?” » Peste 400 de comentarii la anunțul noului transfer al lui Dinamo: clubul a editat postarea și a reacționat imediat

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (2)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  28 Iunie 2023, 06:56

De ce nu un meci și cu fratii de la locomotiva modkovita?

Mondo
Mondo  •  28 Iunie 2023, 05:04

Baietii de la Rapid au grija si de educatie, altfel ajung ca vegetalele de la FCSB. Anul trecut Panoiu a luat 10 la BAC la fel de mult cit aduni notele de la BAC de la toti din conducerea lui FCSB, MM, Argaseala, Becali, Lutu mai trebuie vreo trei ca sa faca de un 10.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează