FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cel mai spectaculos transfer al CFR-ului a intrat pe lista neagră a lui Dan Petrescu: "Nu e ce vreau eu"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 09:47

Atacantul senegalez Ibrahima Balde (28 de ani) a semnat vara trecută cu CFR Cluj și a fost considerat o lovitură importantă a ardelenilor pe piața transferurilor, însă Dan Petrescu se declară nemulțumit de modul în care acesta se pregătește.

Tehnicianul liderului din Liga 1 susține că și-ar dori să mizeze mai mult pe serviciile lui Balde, dar fotbalistul a pierdut perioada de pregătire și nu este la parametri optimi. 

"Din păcate, nu este la antrenament ce vreau eu! Îmi pare rău că nu pot să-l folosesc mai mult. În Rusia era foarte bun, dar a avut o perioadă în care n-a mai jucat, a pierdut și pregătirea", a spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă, citat de ziare.com.

Adus liber de contract la începutul sezonului, Balde a fost integralist într-un singur meci din acest sezon, iar în cele 10 apariții avută până acum în Liga 1 a reușit să înscrie de 4 ori.

Balde a jucat 4 ani la Kuban Krasnodar, unde a antrenat și Petrescu. Senegalezul a mai evoluat la Velez B, Atletico Madrid B, Atletico Madrid, Numancia și Osasuna. Pentru Atletico a dat 3 goluri în 22 de meciuri. În total, are 40 de meciuri în La Liga și 10 goluri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10207604678648605
Joo Ferenc  •  29 Noiembrie 2017, 14:13

aici se vede limitarea crasa a lui Petrescu! este incapabil de un joc tehic la firul ierbii, cu pase fine , filtrante care sa puna in valoare rapiditatea si tehnica lui Balde. balde ca jucator nu se preteaza desigur la rudimentarismul si limitarea crasa a unui jucator mare dar ca antrenor nul!

martipan1
martipan1  •  29 Noiembrie 2017, 11:41

Da sigur Balde e fotbalist pe el nu-l poate invata cu antifotbalul practicat de el!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează