FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cel mai tânăr debutant din istoria roș-albaștrilor a refuzat Bayern Munchen: "Am ales Steaua, am șanse mai mari aici"

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 21:59

Ianis Stoica (15 ani), fiul lui Pompiliu Stoica, a debutat deja pentru echipa mare a celor de la FCSB și dezvăluie că a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru a continua la roș-albaștri. Bavarezii fuseseră impresionați de calitățile lui după ce l-au urmărit la un meci de juniori.

"Am jucat un meci cu Bayern Munchen şi a urmat un interes al lor, dar am ales Steaua în loc de Bayern. Asta şi pentru că ştiam că am şanse mult mai mari aici.

Într-un an şi jumătate cred că pot fi titular! Simt că pot şi nu văd de ce nu mi-aş propune asta", a mărturisit Ianis Stoica, potrivit Pro X.

Ianis Stoica a debutat pentru FCSB în meciul din acest sezon din șaisprezecimile Cupei României cu Sănătatea Cluj, 6-1, pe vremea când avea doar 14 ani, 10 luni și 23 de zile. Atunci, a și reușit să marcheze!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  12 Aprilie 2018, 08:45

A ales *** becali caci la Bayer ar fi fost cel care spala tricourile si ciorapii jucatorilor. Nu ai tu nici fata si nici talent de Bayern, asa ca nu mai veni cu basme din astea. Daca aveai vre-o sansa sa joci la Bayern nici nu mai stiai ca exista fcsb :)))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sir_neamt
sir_neamt  •  12 Aprilie 2018, 00:05

Esti prost. Sunt primu care contesta jucatorii care dupa 2 goluri in liga 1 pleaca in afara pe la 18-19 ani si se intorc cu coada intre picioare ca nu se pot impune. Dar in acest caz, Bayernu te lua la juniorii ei, te schlefuia te mai invata si fotbal si te si educa sa poti sa faci fata la fotbalul din vest. Asa stai la Steaua (FCSB=Steaua) si face Becali ce vrea si pe la 18-19 ani pleci afara nu la bayern ca din liga mamaliga nu se pleaca la bayern und anderlecht asa si pe la 22 e ani joci iar la FCSB.

bogdanapostu
bogdanapostu  •  11 Aprilie 2018, 23:51

Ai ales fc fcsb (4 consoane alaturate care nu inseamna absolut nimic) si nu Steaua. Ghesepe, avem o decizie definitiva si irevocabila, ar fi cazul sa incepeti sa respectati institutiile tarii. Fcsbistii nu sunt ros-albastrii pt ca la osim, culorile inregistrate sunt galben, albastru inchis si rosu, deci, ei sun galben albastrii inchisi si rosii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează