FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - CS MIOVENI, DUMINICĂ DE LA 20:15, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Celălalt Becali! » Finanţatorul Stelei continuă să facă opere de caritate

Articol de - Publicat duminica, 31 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 30 iulie 2011 20:26

Patronul Stelei achită 24.000 de euro pentru tratamentul unei fetiţe născute fără cerul gurii şi cu probleme grave la inimă.

Gigi Becali continuă să amestece nervii pe care şi-i descarcă pe angajaţii Stelei cu actele de caritate. Îşi distruge antrenori şi jucători, dar se oferă să plătească tratamentul pentru copii bolnavi. Cel mai recent, a intervenit telefonic în emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, unde văzuse prezentat cazul unei fetiţe foarte grav bolnave.

Gigi a sunat şi i-a transmis moderatoarei Simona Gherghe: "Nu vreau să spun că dau doar 2.000 sau 3.000 de euro, ca să contribui la strîngerea sumei necesare. Eu plătesc tot costul operaţiilor, 24.000 de euro, vreau doar să vii tu, personal, să-mi aduci factura!".

Prezentatoarea a acceptat condiţia. "Vin tot felul de oameni la mine să-mi ceară bani şi dacă nu aduci tu factura n-o să mai ştiu despre ce caz este vorba", a explicat Becali cererea pe care a avut-o. Miruna, fetiţia pe care o ajută, s-a născut fără cerul gurii.

Recent, i s-au descoperit şi probleme grave la inimă. A fost operată pe cord în octombrie, anul trecut, iar în martie a mai suferit o intervenţie chirurgicală la gură. 24.000 de euro înseamnă costul acestor tratamente. Mama fetei a intervenit şi ea prin telefon în emisiunea în care Gigi anunţase că o ajută pe fata ei şi a început să plîngă în direct. Ea a povestit şi că a mai avut un copil înaintea Mirunei, dar acesta a murit.

Şi-a trecut donaţiile în CV
Becali e deputat în Parlamentul European şi a notat toate donaţiile importante pe care le-a făcut în CV-ul afişat pe site-ul oficial al instituţiei. Susţine că a donat, în total, aproape 30 de milioane de euro şi se autocaracterizează ca fiind "cel mai recunoscut creştin al României".

Cu ce acte de caritate se laudă Becali la Parlamentul European:
- Construirea a 320 de case pentru sinistraţii din localităţile Vadu Roşca, Arbore, Bucovina şi Rast: 10 milioane de euro
- Donaţii pentru Patriarhia Română, Muntele Athos, mănăstiri şi alte locaşuri de cult: 15 milioane de euro şi 2,3 milioane de dolari
- Sprijin financiar pentru persoanele cu handicap: 2 milioane de euro
- Donaţie UNICEF: 250.000 de euro

500 de milioane de euro constituie averea lui Gigi Becali, conform unei estimări făcute de revista Capital în 2010. Patronul Stelei era pe locul 15 în România la acest capitol.

Playtech: BOMBĂ! italienii au făcut anunțul astăzi despre Ianis Hagi. Acum e totul clar


Comentarii (24)
headhunterz
headhunterz  •  31 Iulie 2011, 13:48

sa nu stie stanga ce face dreapta,asta e milostenia nea jiji,dar e bun si asa

lucell
lucell  •  31 Iulie 2011, 11:43

daca si`ar vedea de treaba lui si nu s`ar baga sa ia decizii la echipa ar fi apreciat ..asa strica tot

albuleseivali
albuleseivali  •  31 Iulie 2011, 11:11
Postat de tipsy pe 31 Iulie 2011, 04:12

ba cretinilor ... daca tiriac nu iese la televizor sa urle cati bani a dat nu inseamna ca nu da! in plus, nu e nimeni obligat sa ajute pe nimeni, mai ales cand a muncit pentru bani. in tara asta de prosti cine striga mai tare si e mai analfabet e model de urmat. vreau si eu cateva terenuri de sute de milioane pe gratis, si dup-aia dau si eu 20 de mii de euro. da` cu cine imi pierd eu timpul ...

SA CREZI TU CA DA TIRIAC.....ALA NICI APA NU-TI DA.....ASTA E ROMANUL FACEREA DE BINE E FUTERE DE MAMA...........PARCA E IMPORTANT CUM II DA IN FATA CAMERELOR SAU PE CAMP....SA AI TU NEVOIE VREODATA SA TE VEDEM CA REFUZI CA E IN FATA CAMERELOR

Vezi toate comentariile (24)
Comentează