FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Cele două greşeli pentru care Gigi Becali a fost condamnat » Giovanni: "Am crezut că glumeşte" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 20:56

Ioan Becali a vorbit despre judecata de azi în Dosarul Transferurilor, proces care s-a amînat pentru 5 martie. Giovanni a dezvăluit şi care sînt motivele pentru care crede că Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane.

Vărul patronului Stelei e convins că Gigi Becali ar fi fost achitat dacă nu participa la întîlnirea de la hotelul lui Copos şi dacă n-ar fi sfitat Curtea declarînd că nu va reveni în ţară în cazul unei condamnări cu executare.

"Dacă Gigi Becali nu ajungea la întîlnirea de la hotelul lui Copos... El a venit acolo să facă caterincă cu George Copos. S-a interpretat că au vrut să aranjeze acolo fuga din ţară, de parcă nu pot să aranjez şi mîine fuga. E tactica procurorilor să arate că urmează o condamnare. Eu cred că vărul meu dacă nu pleca în Dubai şi nu vorbea atît despre plecarea din ţară, ar fi fost achitat. Nu poţi să insulţi justiţia în felul ăsta. Mai ales el, ca deputat şi membru în Comisia Juridică. Eu m-am mirat şi am crezut că pur şi simplu glumeşte. Dar el are personalitatea lui, gîndurile lui", a declarat Ioan Becali la Contraatac, pe GSP TV.

FOTO Întîlnire de taină la hotelul lui Copos » Inculpaţii din "Dosarul Transferurilor" au pus la cale apărarea

Giovanni nu se teme de o eventuală condamnare: "Asta e... Puşcăria este făcută pentru oameni, nu pentru animale. A fost judecat ditamai Ceauşescu, dar nişte oameni de rînd?! Asta e justiţia, eu mă simt nevinovat, dar dacă voi fi găsit vinovat, mă duc acasă, îmi fac bagajul şi mă duc unde îmi e locul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
joaquin
joaquin  •  12 Februarie 2013, 07:26

Eu l-aș fi invitat și i-aș fi pus nițică cianură in mîncare . Așa , pentru gust !

zomborywill
zomborywill  •  12 Februarie 2013, 00:41

Vigilenta!!! Sper ca justitia romana si cei raspunzatori de siguranta cetateanului sa nu se pacaleasca cu promisiunile lui becali g. "blahhh, blahhhh, revin in tara"... ba azi, ba maine, ba dupa meciul Stelei cu Ajax, ba se preda la aeroport, ba ca este satul de numele de roman... blahhh, blahhh, si nici de siretlicurile celorlalti inculpati...ba unul plange, ba altul ameninta, ba celalalt face pe "eroul" ca nu e frica...ci stati cu ochii pe ei, fiindca talharilor le-a ajuns cutitul la os si nu mai stiu pe unde sa se scoata. Nu cred ca becali g. se mai intoarce de buna voie; s-a dat el nebun atata timp, iar acum chiar ar vrea sa lase impresia ca este fara prihana.

dinamir
dinamir  •  11 Februarie 2013, 23:36

La urma recunoaste"ma duc unde imi e locul"

Vezi toate comentariile (37)
Comentează