FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 0-1

Cele două mari greșeli ale lui Radu Petrescu la Steaua - Astra 0-1 » N-a dat un penalty şi un "roşu"!

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 00:00

Radu Petrescu a greşit aseară o dată în favoarea Stelei şi o dată împotriva ei.

"Centralul" Radu Petrescu a greşit aseară de două ori, cîte o dată pentru fiecare echipă.

1. Minutul 18. Boldrin a preluat o minge în careul lui Niţă, dar a fost atacat din spate de Fernando Varela. Fundaşul l-a lovit peste picioare, l-a împins, însă Petrescu a lăsat jocul să continue. La doar cîteva fracţiuni de secundă, acelaşi Varela, în loc să lovească mingea pentru a o scoate din joc, îl nimerește din nou pe Boldrin peste picioare! "Este penalty pentru că Varela a intrat în jucător cu o forţă excesivă! Mai mult, imediat Varela îl loveşte din nou pe Boldrin", a spus, la DolceSport, Constantin Zotta.

2. Minutul 26. A doua fază controversată a meciului s-a petrecut la mijlocul primei reprize. William de Amorim l-a lovit cu cotul în figură pe Papp, undeva la mijlocaşul terenului, dar Radu Petrescu nu i-a arătat cartonaşul roşu brazilianului, ci doar pe cel galben. Constantin Zotta a comentat: "E roşu clar pentru că De Amorim îl loveşte cu cotul în săritură pe Papp. Radu Petrescu a greşit și la această fază".

Chipciu s-a rupt

Mirel Rădoi a fost nevoit să-l schimbe pe Chipciu după doar 20 de minute. Acesta a forţat la o fază la care oricum era în poziţie de ofsaid şi i-a rămas piciorul blocat în gazon. Alex a avut nevoie de îngrijiri medicale, a revenit pe teren, dar după doar 6 minute a cerut să fie schimbat din cauza durerilor. Locul acestuia a fost luat de Tade, iar Chipciu a plecat la vestiare cu o mare pungă de gheaţă la picior.

Varela și Toșca, out cu ASA

După cartonaşele galbene pe care le-au încasat, Fernando Varela și Alin Toșca nu vor putea fi folosiți în următorul meci, pe care Steaua îl va juca la Cluj, cu ASA Tg. Mureş. Probleme va avea şi Marius Şumudică: nu-i va avea în lot cu FC Voluntari pe Budescu şi pe Alibec. Ambii atacanţi ai Astrei au fost sancţionaţi de Radu Petrescu în meciul de ieri, de la Piteşti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
florinch
florinch  •  30 Noiembrie 2015, 14:31

Ce mai cauta petarda asta de arbitru sa fie delegat la meciuri de Liga I ? Oare Vassaras nu vede ca asta daca nu este vandut, este cel mai slab arbitru pe care l-a avut fotbalul romanesc? indivizi ca Radu Petrescu murdaresc uniforma de arbitru, o fac de ras. Un asa specimen nu are ce cauta in fotbal. Dati-l afara cat mai repede. Cum sa nu dai doua penaltiuri si o eliminare intr-un singur meci impotriva unei echipe si sa nu fi considerat "manjit"? Cine a avut proasta "inspiratie" sa delege o asemenea petarda la un derby? Daca asta nu este exclus din arbitraj, atunci si comisia de arbitrii este partasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează