FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Implozie la Sf. Gheorghe! Dezvăluiri incendiare din vestiar: cauzele prăbușirii lui FCU Craiova

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 22:55 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 00:46

Sepsi a învins-o pe FCU Craiova, scor 4-0, și a obținut ultimul loc din play-off. Din informațiile Gazetei, de vină pentru prestația groaznică a oltenilor sunt problemele interne. 

Adrian Mititelu a obținut rejucarea meciului cu Sepsi, iar FCU Craiova a fost la mâna ei pentru obținerea ultimului loc din play-off. A clacat în disputele cu Hermannstadt, eșec 0-1, și Sepsi, eșec 0-4, iar explicațiile țin de situația internă a clubului. 

„Dacă va curge sânge pe voi...” » Discursul lui Dioszegi în vestiar, înainte de Sepsi - FCU Craiova. A urmat o repriză teribilă pentru olteni!
SEPSI - FCU CRAIOVA
„Dacă va curge sânge pe voi...” » Discursul lui Dioszegi în vestiar, înainte de Sepsi - FCU Craiova. A urmat o repriză teribilă pentru olteni!

Motivele căderii lui FCU Craiova 

La Craiova, atmosfera din lot este destul de proastă. Din informațiile Gazetei, fotbaliștii sunt neplătiți de două luni. De ceva timp, Adrian Mititelu îi ține la limita termenului de 60 de zile, pentru a nu risca depunerea unor memorii.

Adrian Mititelu a infirmat, într-o replică pentru GSP: „Sunt niște minciuni sfruntate. Totul e plătit la zi la clubul ăsta”.

Și antrenorul Nicolo Napoli are probleme în a se impune în fața vestiarului. Jucătorii nu îl ascultă, dovadă fiind atitudinea starului Juan Bauza din meciul cu Hermannstadt. 

Rezervă, argentinianul a fost chemat de la încălzire imediat după golul sibienilor. A refuzat inițial să îi răspundă antrenorului, fiind introdus abia în minutul 72.

Oltenii trebuie să strângă rapid rândurile. FCU Craiova este calificată în sferturile de finală din Cupa României și poate obține în continuare un loc de cupele europene chiar și din play-out. Primele două clasate se vor înfrunta în meci direct, apoi câștigătoarea va juca împotriva ocupantei locului 3 din play-off.

VIDEO. Discursul lui Laszlo Dioszegi înaintea „finalei” Sepsi - FCU Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

REPORTAJ GSP Sfântu Gheorghe, între ziua maghiarilor și rejucarea meciului Sepsi - FCU Craiova » Cum au trăit localnicii cele două evenimente

VIDEO Laszlo Dioszegi, discurs în vestiar înainte de Sepsi - FCU Craiova; „Dacă va curge sânge pe voi, o să vă ridicați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
k.u.b.a
k.u.b.a  •  18 Martie 2023, 08:40
Postat de eterrna.terrra.nova pe 17 Martie 2023, 14:16

Sunt 2 clone in liga 1 fcsb si fc who echipa no name no logo dar stii asta

Unica Clona a fotbalului romanesc, este Mogosoaia ta! Singura echipa romaneasca fara drept de joc in cupele europene in primii 3 ani de la infiintare!

dododudau
dododudau  •  17 Martie 2023, 20:34
Postat de calinescu_ pe 17 Martie 2023, 10:09

Diferenta a facut-o VITAMINIZAREA ....!!! Alfel nu se poate explica , pentru ca SEPSI o batea ieri si pe REAL MADRID ...!!! MITITELU a fost tras pe sfoara de "prietenul " DIOSEGHI .....!!!!

Ce vrei sa spui ma, ca a trimis Thomas Neubert pungute d-alea verzi la Sfantu Gheorghe?

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  17 Martie 2023, 14:16
Postat de intunerikuss pe 17 Martie 2023, 08:58

Cine, csu? E posibil sa ai dreptate! :)

Sunt 2 clone in liga 1 fcsb si fc who echipa no name no logo dar stii asta

Vezi toate comentariile (22)
Comentează