FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Celeban speră să joace alături de Szukala: "Orice fotbalist vrea la Steaua"

Celeban e la Vaslui din vara trecută, cînd a sosit liber de contract după ce-i expirase înțelegerea cu polonezii de la Slask Wroclaw
Celeban e la Vaslui din vara trecută, cînd a sosit liber de contract după ce-i expirase înțelegerea cu polonezii de la Slask Wroclaw

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 20:33

Piotr Celeban, stoperul de 28 de ani al Vasluiului, se declară încîntat de interesul roş-albaştrilor şi susţine că ar fi un vis să joace alături de conaţionalul său, Lukasz Szukala.

- Piotr, ai auzit de interesul Stelei?
- Nu...

- Chiricheş va pleca în această vară din Ghencea şi se caută un stoper în locul său...
- Am înţeles. E prima oară cînd aud, dar dacă aşa stă treaba, atunci mă onorează interesul celor de acolo.

- Ai vorbit în ultima perioadă cu Szukala?
- Nu, n-am discutat. Ar fi frumos totuşi să evoluăm în aceeaşi echipă. Faptul că aş da acolo peste un conaţional de-ai mei m-ar ajuta să mă acomodez.

- Ar fi un pas în faţă în cariera ta?
- Cu siguranţă! Steaua e un nume mare şi cred că orice jucător din România şi-ar dori să joace acolo.

- Cum ai vedea concurenţa cu Gardoş?
- Îmi pare rău, dar nu pot să spun mai multe pînă cînd nu devine ceva concret. V-am zis, mie nu mi-a spus nimeni de un interes al Stelei.

1,81 metri e înălţimea lui Celeban, acesta fiind mai scund decît Szukala, Gardoş sau Chiricheş

5 selecţii a strîns Celeban pentru echipa naţională a Poloniei, în vreme ce Szukala nu a bifat nici o convocare

7 goluri a marcat Celeban campionatul trecut, exact cît Tănase la Steaua. Una dintre reuşite a venit chiar împotriva roş-albaştrilor, în victoria din tur cu 3-1

580338-stoperi-steaua.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

De azi, bilete cu Rapid şi Tbilisi
Începînd de astăzi, de la ora 10:00, Steaua scoate la vînzare tichetele pentru derby-ul cu Rapid din Liga 1, de pe 3 iulie, şi meciul retur cu Dinamo Tbilisi, de pe 6 august. Acestea pot fi achiziţionate doar de pe site-ul biletesteaua.ro.

580340-bilete.jpg

"Nu sîntem favoriţi cu Tbilisi!"
Reghecampf a vorbit la Digi despre următorul joc din Liga Campionilor: "Dinamo Tbilisi este o echipă foarte bine aşezată, care se apără extraordinar şi pleacă foarte bine pe contraatac. Acest lucru l-am văzut la amicalul cu Şahtior Doneţk. Cred că formaţia cel mai bine pregătită va cîştiga meciul respectiv. Nu sîntem favoriţi cu Tbilisi, în momentul de faţă avem şanse egale".

"Baciul" merge cu Steaua
Gică Popescu a vorbit despre startul noului sezon şi despre favorita la cîştigarea trofeului: "Cred că Steaua e principala favorită la cîştigarea acestei ediţii de campionat. CFR Cluj, Astra şi Petrolul vor fi echipele care vor încerca să ţină trena Stelei. Cu Dinamo e exclus, nu se pune problema anul acesta, poate doar din sezoanele care urmează. Trebuie să reconstruiască mai întîi".

Goga la Dinamo Tbilisi
Adversara Stelei din turul 3 preliminar al Champions League a făcut o achiziţie din Liga 1. E vorba despre fostul atacant al lui Poli Timişoara şi al Rapidului, Dorin Goga, cel care i-a fost elev lui Dusan Uhrin jr. pe Bega. În prima jumătate a lui 2013, Goga, 29 de ani, a jucat pentru Hapoel Ramat Gan: 12 meciuri, un singur gol.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
celceeste
celceeste  •  26 Iulie 2013, 21:45

dedicatie de la majestrul celeban, copilu' din vashlui pentru steaua: H'aj da zilee de la mineeeeeee.... sa dansez o dat' cu tineeeeee....!

sibelius
sibelius  •  26 Iulie 2013, 12:15
Postat de bogdany79 pe 26 Iulie 2013, 09:23

Vezi cum iti dezvalui partizanatul.....Macar ai sange si afiseaza alta stema. Ti-e rusine cumva...?

Lasa-l ca el nu se uita la niciun meci. Doar comenteaza ce isi inchipuie.

sodo
sodo  •  26 Iulie 2013, 10:46

Vrei sa castigi bani?trebuie sa dai like pe facebook sau pe twitter si primesti bani,cand strangi 15 euro poti sa ii scoti, inregistreaza-te !! este gratuit,ai doar de castigat ca asa tii calculatorul deschis,nu strica sa faci niste banuti,la inceput nu o sa faci foarte multi bani dar pe parcurs o sa ajungi la sume frumoase,trebuie sa faci rost de multi referali,daca te inscrii sa o faci prin linkul acesta ://www.fanslave.net/ref.php?ref=742597

Vezi toate comentariile (28)
Comentează