FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL 2-1

"Centralul" de la Steaua - Petrolul explică: "Am vrut să las jocul mai bărbătesc. Faultul lui Nikolici nu a fost dur"

Stefan Nikolici
Stefan Nikolici

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 12:24

Robert Dumitru, arbitrul partidei Steaua - Petrolul, partidă încheiată cu victoria "roş-albaştrilor" cu scorul de 2-1, a comentat deciziile pe care le-a luat în timpul meciului disputat în Ghencea.

Centralul a analizat cele două faze controversate au fost faultul comis de Nikolici asupra lui Mustivar, dar şi posibila împingere în careu a lui Hamza care a avut loc înaintera marcării golului oaspeţilor.

Citeşte şi: VIDEO Stefan cel groaznic » Nikolici a adus victoria Stelei în meciul cu Petrolul, scor 2-1

"Deciziile luate pe teren au fost aşa cum am văzut la viteza normală de joc. Asta mi-am dorit, să las jocul mai bărbătesc, mai cursiv, iar jucătorii, în mare parte, au înţeles şi mi-au dat dreptate. La Nikolic mi s-a părut că avertismentul este suficient. Mi s-a părut că a fost contact în aer, a părut periculos, dar jucătorul de la Petrolul şi-a tras piciorul şi nu s-a materializat într-un fault dur", a declarat Dumitru, la Dolce Sport.

"Sînt multe situaţii de acest gen în suprafaţa de pedeapsă, jucătorii îşi folosesc braţele, este un contact normal, de aceea am şi acordat golul", a explicat arbitrul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
robotzel
robotzel  •  04 Mai 2012, 20:14
Postat de tachebacanu pe 04 Mai 2012, 19:29

Bai JIGODIE scabroasa,uita-te la reluare pe TV,nemernicule:unde era talpa sarbului,cretinule.Asta o spui ca sa justifici faptul ca nu l-ai eliminat.Dobitoc sinistru,si voi faceti "parte" din nenorocirea in care a ajuns fotbalul romanesc.

Bai jigodie!!!! de tine vorbeam acum dinamovist cacacios. Daca faultul lui Nikolici a fost de rosu, atunci pe logica ta inseamna ca golul marcat de petrolul a fost neregulamentar pentru marcatorul lor l-a impins pe jucatorul nostru si nu l-a lasat sa sara la cap. nu crezi ca esti cam imbecil? daca era intrare cu talpa si chiar l-ar fi atins insemna ca jucatorul alora nu se mai ridica de jos decat dupa ce trecea pe la spital. si-a tras piciorul si nu a patit nimic.drept urmare a fost doar intrare periculoasa. daca nu ma crezi te rog sa te uiti la meciurile din anglia si o sa vezi ca acolo pentru astfel de intrari nu se dau uneori nici cartonase galbene.dar tu esti o fetita la fel ca jucatorii

tachebacanu
tachebacanu  •  04 Mai 2012, 19:29

Bai JIGODIE scabroasa,uita-te la reluare pe TV,nemernicule:unde era talpa sarbului,cretinule.Asta o spui ca sa justifici faptul ca nu l-ai eliminat.Dobitoc sinistru,si voi faceti "parte" din nenorocirea in care a ajuns fotbalul romanesc.

draki
draki  •  04 Mai 2012, 16:14
Postat de dogofwarcipi pe 04 Mai 2012, 16:10

daca ii dadea rosu lui nikolici nu se mai ajungea la celelalte greseli.asta este cea mai importanta eroare si putea sa se schimbe meciul dupa

Un gol marcat neregulamentar,un penalty sunt erori mult mai importante decat un cartonas rosu, genul asta de erori in Romania se fac 10 pe etapa.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează