FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cerniauskas s-a întors cu planuri mari la Dinamo: ”Vom fi în play-off”

La Ermis, Cerniauskas a apărat poarta ciprioților în doar două partide, ambele în octombrie 2016
La Ermis, Cerniauskas a apărat poarta ciprioților în doar două partide, ambele în octombrie 2016

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 00:00

”Câinii” vor să perfecteze încă două mutări, dacă ajung în primele 6 echipe: Javi Marquez și Danu Spătaru.

Mercato s-a închis de luni în Liga 1, dar Dinamo e în plină vervă pe piața de transferuri. Mai poate aduce jucători declarați liberi de contract până la data de 20 februarie 2017, astfel că aseară urma să oficializeze revenirea lui Vitautas Cerniauskas, 27 de ani, iar în zilele următoare mutările lui Javi Marquez, mijlocaș central spaniol de 30 de ani, și Danu Spătaru, mijlocaș central moldovean de 22 de ani. Aceștia se vor alătura achizițiilor înregistrate deja, Bawab, Bumba, Dielna și Rivaldinho.

Se luptă cu Penedo

Cerniauskas a efectuat ieri dimineață vizita medicală, la câteva ore după ce a ajuns în Capitală de la Riga, via Varșovia. E fericit. Nu mai e rezervă la Ermis Aradippou (locul 7 în Cipru), vine să concureze cu Penedo.

"Mă bucur că m-am întors la Dinamo. Sper că echipa se va califica în play-off şi va câştiga Cupa României şi Cupa Ligii. Probabil că lucrurile merg mai greu pentru că au fost multe schimbări de jucători şi e complicat în astfel de situaţii. Despre Contra nu ştiu foarte multe, îmi amintesc de lucrurile bune făcute la Petrolul. Personal sunt pregătit să mă lupt cu Penedo, concurenţa ajută mereu", a spus portarul care va câștiga 5.000 de euro pentru fiecare dintre cele 4 luni pe care le va petrece în Ștefan cel Mare.

Unul a venit, altul va urma

În weekend, a sosit la București moldoveanul Danu Spătaru, care a fost și la Astra acum doi ani, bifând 7 meciuri. Decarul de 22 de ani a efectuat vizita medicală și urmează să semneze cu Dinamo, însă numai după ce va fi supus câtorva teste de către Contra. Și trebuie să aducă documentele de transfer cum că e liber după aventura la Zimbru Chișinău.

Roș-albii îl așteaptă și pe spaniolul Javi Marquez, ultima oară la Granada. Mijlocașul a fost invitat în București la meciurile cu Craiova și cu Steaua pentru a vedea dacă este de acord cu trecerea din La Liga în Liga 1.

1gol și o pasă decisivă a avut Spătaru pentru Zimbru în 15 meciuri din acest sezon

7partide a bifat în acest sezon Marquez pentru Granada în La Liga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Februarie 2017, 11:10

Cerniauskas? Sigur nu e Mama Omida?...

mariuss72
mariuss72  •  22 Februarie 2017, 09:46
Postat de lapusneanul pe 22 Februarie 2017, 09:44

....doar dupa restanta iasi - astra, acum stati bine pe locul 6..:)

Ahhh, m-am mai linistit :)))

lapusneanul
lapusneanul  •  22 Februarie 2017, 09:44
Postat de mariuss72 pe 22 Februarie 2017, 09:31

E fericit, nu mai e rezerva la locul 7 in Cipru, e rezerva la locul 7 in Romania :))

....doar dupa restanta iasi - astra, acum stati bine pe locul 6..:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează