LIGA 1  ·  DEZILUZIE

"Cesinha, revino-ţi!"

Articol de - Publicat vineri, 14 martie 2008 00:00

Rapidiştii încearcă să-l recupereze pe brazilianul care traversează cea mai proastă perioadă de cînd a venit în România

Giuleştenii au trei înfrîngeri din patru partide disputate în 2008 şi din cauza problemelor lui Cesinha. Brazilianul de 28 de ani n-a marcat nici un gol în ultimele 12 meciuri, incluzînd şi amicalele! "Mă simt obosit", le-a spus Cesar apropiaţilor. "E blocat, se consumă că nu-i mai iese nimic pe teren. El chiar nu e un mercenar, un străin venit doar pentru bani, suferă foarte mult pentru eclipsa asta de formă", au povestit aceleaşi surse.

Cesinha a mai avut probleme musculare şi la finalul stagiului din Cipru, cînd a fost menajat de Rednic. Din cauza suprasolicitării, sud-americanului îi apăruseră dureri la adductori. Rapidiştii văd în recuperarea mijlocaşului brazilian soluţia de a depăşi momentul slab al echipei. "Avem nevoie de el! Mircea Rednic şi întreg staff-ul au discutat cu Cesinha, i-au explicat că beneficiază de toată încrederea, ne punem speranţe că el va redeveni fotbalistul din 2007!", a spus Grigore Sichitiu, directorul general adjunct din Grant.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (5)
 •  14 Martie 2008, 11:46

las' sa-si revina dupa meciul cu craiova :))

 •  14 Martie 2008, 09:10

Cesinha va da randamentul normal dupa ce va intra Bozovici. Este foarte important sa te intelegi cu omul de pe parte ta. Mijlocasul din centru s-a schimbat mereu iar atacantii au jucat mereu prost. Cu cine sa joace Cesinha, el este un jucator care intra in combinatie. Gaurile mari in eechipa sunt apararea (Maftei gafeaza mereu, fundasul stinga a fost improvizat) si atacul (Boya daun gol la 2 ani, Burdujan nu confirma, Buga nu e cel din 2006, Despotovici nu este in gratii, Paulo abia a venit)

 •  14 Martie 2008, 08:03

S-a lansat W WW.STAGETIME RO Un joc foarte competitiv la care se pot castiga premii daca va doriti asta sau doar o resursa de fun pentru toti ceilalti!

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial
Eurosport
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
19:55 Europa League
Leverkusen Rangers
Digi 2, Look Plus, Telekom 1
19:55 Europa League
Sevilla - AS Roma
Digi 1, Look Sport, Telekom 2
22:00 Europa League
Wolves - Olympiakos
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Europa League
Basel - Frankfurt
Digi 4, Look Sport, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1