FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR a cîştigat bătălia cu Steaua şi Vaslui pentru Nicoară » "Eram muritor de foame!"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

Campionii au plătit 300.000 de euro pentru mijlocaşul care acum două sezoane evolua în liga treia


Viorel Nicoară (23 de ani), mijlocaşul stînga al Victoriei Brăneşti, a semnat ieri un contract pe 5 sezoane cu CFR. Clujenii au plătit 300.000 de euro pentru jucătorul remarcat de Ilie Stan pentru tehnica sa în regim de viteză. Nicoară a ţinut să-i mulţumească antrenorului care l-a adus la Brăneşti în urmă cu doi ani, din liga a treia, de la Rîmnicu-Sărat.

"N-am avut niciodată bani, am fost un copil amărît. Nu mi-a fost deloc uşor. Aceasta e crucea pe care mulţi fotbalişti români trebuie s-o ducă. Dacă te zbaţi şi crezi în tine, te vei ridica. Îi mulţumesc în primul rînd domnului Stan. El a crezut în mine cînd m-a luat de la Rîmnicu-Sărat, unde eram împrumutat de Urziceni. Eram un muritor de foame, iar dînsul mi-a oferit un salariu decent.", a povestit Nicoară.

Jucătorul de bandă e convins că se poate impune în Gruia: "Eu am un principiu de la care nu mă abat niciodată: dacă dai sută la sută la antrenamente, nu ai cum să nu joci. Îmi plăcea mult Deac, îmi place şi argentinianul Culio. Ştiu că jucăm pe acelaşi post, dar concurenţa e benefică".


"Mai auzisem de Steaua şi de Vaslui, la nivel de zvonuri, dar de CFR nu. Vin să dau totul la noul meu club"
Viorel Nicoară, mijlocaş stînga

20.000 de euro a plătit Victoria Brăneşti cînd l-a luat pe Nicoară de la Urziceni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mishika_costache
mishika_costache  •  15 Decembrie 2010, 00:36

eu unul il cunosc shi l-am vazut p nicoara cum joaca cfr a dat lovitura cu transferul asta o sa vedete eu sunt din branesti sunt stelist dar jos palaria in fata cfr ului k mm ii freaca pantofii d 5000 d euro ai lu becalii in loc sa transfere jucatori

zoly_85
zoly_85  •  14 Decembrie 2010, 12:49

tu cnat zici ca cfr e cu salariile la zi pe ce te bazezi? le-ai platit tu cumva? chiar muresan a zis ca sunt intarzieri. Daca te interesa Steaua e printre echipele cu salariile la zi din campionat. Si ma lasa-ma cu cfr ca in 2-3 ani va avea soarta urziceniului, cand nu va mai fi base la putere se duce si cfr-ul. Tu acum 5 ani tineai cu cfr cumva?

flacara.visinie
flacara.visinie  •  14 Decembrie 2010, 11:45

@zoly_85: Steluta e muritoare de foame, abia plateste salariile, spre deosebire de CFR care e cu salariile la zi. Niciodata nu poate da CFR pe un jucator mai mult decat Steaua? Ce-ai fumat de dimineata ca ai scos asa o aberatie? A, pardon, ai dreptate, CFR niciodata nu ia tzepe cum le ia miorita damboviteana.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează