FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR a "cumpărat" tăcerea unui fotbalist » Totul a plecat de la meciul cu Dinamo

Foto: CFR Cluj
Foto: CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 08:51

După ce i-au sugerat să se dea accidentat la un meci, şefii campioanei l-au îndepărtat din lot pe portarul Cosmin Vâtcă, dar s-au angajat că îi vor plăti banii pe tot acest sezon cu condiţia să nu facă declaraţii negative despre club.

Vâtcă a plecat de la CFR cu scandal mare, însă conducătorii clubului din Gruia s-au asigurat că portarul nu va ieşi în public pentru a confirma şi pentru a detalia ceea ce presa a dezvăluit. Şi anume că înaintea meciului cu Dinamo, cuplul Iuliu Mureşan - Răzvan Zamfir i-ar fi sugerat lui Vâtcă să se dea accidentat şi să-i ceară antrenorului să nu-l folosească.

Scopul celor doi şefi era acela de a-l titulariza pe spaniolul Jesus Fernandez Collado, pe care ei l-au adus la echipă. Vâtcă i-a refuzat, a fost titular, iar CFR a bătut-o pe Dinamo 3-1.

Gestul lui însă a fost considerat un afront, iar Mureşan şi Zamfir i-au cerut să plece, lucru care s-a şi întâmplat. Vâtcă a ajuns la Voluntari, însă acelaşi tandem din fruntea CFR-ului a dorit să se asigure că portarul nu va face declaraţii pe acest subiect şi nu-i va pune în situaţia de a le fi afectată imaginea.

Lui Vâtcă i s-a propus să primească tot salariul pe care îl avea la CFR, pe acest sezon, iar în schimbul sumei să accepte o clauză conform căreia să nu dea declaraţii negative despre clubul din Cluj. Goalkeeper-ul a acceptat şi, de când a ajuns la Voluntari, nu a făcut niciun fel de comentarii despre "divorţul" de CFR. 

2014e anul în care Vâtcă a ajuns la CFR, iar de atunci a bifat 22 de partide în tricoul actualei campioane

70.000 €e salariul anual pe care Vâtcă rula în actualul sezon la CFR

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (19)
rocky2
rocky2  •  29 August 2018, 23:43
Postat de Ghita Florin pe 29 August 2018, 11:52

Zgandariti,aruncati zoaie sperand ca oile voastre dragi vor trage ceva foloase,o sa fie a 4-a ratare la rand

Acest articol ar trebui anulat deoarece contine acuzatii grave care nu sunt probate/dovedite!

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  29 August 2018, 20:57
Postat de marius.vasiloiu pe 29 August 2018, 14:34

Vorbe-n vant sa vindem ziarul ....

Declaratiile lui Negoitza de aseara de la Digi sunt vorbe in vant ??

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  29 August 2018, 20:55
Postat de poli_4_ever pe 29 August 2018, 12:03

Ai pus punctul pe i. Singurele surse ale pseudo-jurnalistilor de la fituica de impachetat peste sunt ciobanul *** si ***. Orice om normal isi pune la un moment dat intrebarea cum de, potrivit acelorasi pseudo-jurnalisti, tot ce se intampla la rivalele fcsb popesti leordeni e nasol, in timp ce la stana e un adevarat paradis. Pentru asta sunt dispusi sa inventeze orice „pe surse”. Daum a fost un gentlemen cand a zis ca gsp e o hartie buna de impachetat peste. Cred ca daca nu s-ar fi autocenzurat ar fi spus ca e o hartie ***.

Sursa stirii este Negoitza, de unde si pama unde il ameste pe Becali ??? Negoitza a declarat asta aseara la Digi...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează