FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CFR a stabilit prețul pentru jucătorul pe care îl vrea Dinamo » Ce sumă trebuie să plătească Negoiță

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2016 10:02

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat ieri, în acest sezon, Dinamo are un buget de un milion de euro pentru transferuri.

Pentru a întări echipa, Ioan Andone vrea să îl transfere și pe Cristian Lopez, jucătorul celor de la CFR.

Iuliu Mureșan, președintele clujenilor, a vorbit despre transferul atacantului spaniol și a stabilit suma pe care Dinamo trebuie să o plătească: 500.000 de euro. 

"Toți jucătorii CFR-ului sunt transferabili. Dacă Dinamo îl vrea, nu este nicio problemă. Pentru Lopez, cerem cam jumatate din suma pe care o are Dinamo pentru transferuri", a declarat Iuliu Mureșan, potrivit televiziunea sportro.

"Știm cu toții că Dinamo este o echipă cu suporteri minunați și care mereu vrea să câștige trofee" Cristian Lopez

Cristian Lopez, 26 de ani, a bifat 38 de meciuri în acest sezon și a marcat 12 goluri pentru clujeni.

800.000 €este cota lui Cristian Lopez, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
chris_bu67
chris_bu67  •  02 Iunie 2016, 13:29

Măi nea Negoiță,dacă-l iei pe Cristian Lopez,Camora și Felgueiras împrumut de la Pacos Ferreira sau unde-o fi,și-ai tras echipă.Caparco vine liber de la Iași,portar(al doilea)și mai rezolvi prelungiri de împrumut pt. Puljic,El Hamed,îl iei pe Belu fundaș dreapta de la bănățeni sau pe Peteleu care-i liber acum,și tragi la titlu cu ciobanu blătuitor și creștin poleit.Avem cea mai tare galerie,hei,hei,scoate banii la interval zugravule!

daniaania
daniaania  •  02 Iunie 2016, 13:06

Cristian este un jucator care munceste pe teren, sincer nu as vrea sa plece.

magic4ever
magic4ever  •  02 Iunie 2016, 12:59

Cum sa dai 500.000 de Euro pe un jucator care a marcar 14 goluri in 43 de meciuri in toate competitiile? Pai mai bine iei 2 atacanti gratis cum au fost Gnohere si Essombe, sau transferi un atacant tanar de perspectiva din liga 2 sau promovezi un tanar gen Moldoveanu de la tineret

Vezi toate comentariile (12)
Comentează