FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CRAIOVA 2-2

CFR, altă opţiune pentru Ousmane N'Doye?

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

Surse autorizate din cadrul clubului din Ştefan cel Mare susţin că, în cazul în care Ousmane N'Doye nu-şi va da acordul să plece la Hazar Lankaran, el ar putea rămîne în Liga 1. CFR Cluj ar putea fi destinaţia sa viitoare, el urmînd să ajungă acolo la schimb cu stoperul Cadu. Această mutare depinde de Galatasaray, care îl monitorizează pe căpitanul clujenilor pentru un transfer în iarnă. Aceleaşi surse afirmă că portughezul de 28 de ani va îmbrăca tricoul alb-roşu dacă Hagi nu se va hotărî să-l achiziţioneze.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
maradona_ro10
maradona_ro10  •  15 Noiembrie 2010, 19:46

Nea Ando ai comis o, in loc sa faci orice ca sa castige DINAMO, tu il trimiti la echipa 2, puteai foarte bine sa l antrenezi si sa l tii pe banca de rezerve, asa cum ai inceput campionatul, dar daca aveai nevoie de el il trimite ai in teren, si aseara am pierdut locul 3 ca nu am avut inchizator, l ai trimis pe Rus si ne au dominat oltenii. Bravo nea Ando, ai inceput sa ti bati joc de noi!!!!!!!!!!!!!!!!!

calinescu_
calinescu_  •  15 Noiembrie 2010, 16:49

SA PLECE TZARANUL DE ANDONE !!!!

tytyptg
tytyptg  •  15 Noiembrie 2010, 15:48

LACATUS si ANDONE sunt MINI,NU SUNT de Steaua si Dinamo,Aspus-o Angelo Niculescu ! SAU,Talnar e cu O CLASA peste Andone si Rednic -a spus,candva, Dinu ! SE CONFIRMA,spusele LOR ! Andone PLEACA URGENT,esti PROST,O ...A FARA CARACTER !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează