FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR anunță că va continua cu Edi Iordănescu: „S-a mai alintat și el puțin!”

Edi Iordănescu +49   FOTO
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 22:16 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 22:59

Directorul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, a vorbit despre șansele ca Edi Iordănescu să continue la campioana României.

„Noi avem antrenor. Edi s-a mai alintat și el puțin. Discuțiile sunt clare. Avem o relație destul de bună între antrenor și conducere - în special Marian Copilu, iar patronul nostru dă credibilitate și încredere oamenilor. 

Lucrurile sunt stabile și vor fi. Eu cred că semnarea contractului e o chestiune care nu e pe primul loc. Se va întâmpla, dar sunt altele mai importante. 

În câteva zile se va anunța continuarea colaborării. Nu știu de unde au apărut zvonurile cu alte variante. Asta e situația de la club în acest moment”, a spus Bilașco la Telekom Sport.

DEZBATEREA ZILEI » De ce câștigă CFR Cluj trofeu după trofeu?

Revin fanii în Liga 1! Primul meci la care va fi permisă prezența spectatorilor

Arlauskis, moment de sinceritate: „Îmi venea să-l bat pe Hațegan!” » Ce spune de FCSB: „Hai, gata cu ieftineala!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ali.bec
ali.bec  •  22 Mai 2021, 09:15
Postat de cadu pe 21 Mai 2021, 22:46

Cum e cand nu este circ in jurul unei echipe?cum e cand un club are acelas antrenor si diminieata si la pranz,culmea si seara??

Plictisitor. E mult mai distractiv sa crezi ca vine Sumudica și sa te trezești cu aceeași știre, doar ca l-au tăiat pe Sumu (bine, noi suporterii l-am schimbat cu Lin). Sa vezi cum fierbe Mustata den cauza unui rapidist și sa se trezească cu un dinamovist. (Cred ca doar un stelist putea fi mai rău ptr el). Cel mai fain e sa-i vezi pe așa zișii suporteri (niște Struli, Randumbi, Iosifi) total debusolați și suferind la maxim. Chiar și ei s-au prins ca după secstupla vine septupla. Singurul regret e ca a mutit Maicăl. Și ca nu știm când va ieși Victoras Iacob antrenor la cioban.

4_3_3
4_3_3  •  22 Mai 2021, 06:19
Postat de kyil pe 22 Mai 2021, 00:38

Sa vina Dudelange !!!!

Să vină, că nu mai este echipa care jucase în grupele europa league. Altfel, Edy a fost eliminat din CL de Malmo, n-a prins dubla istorică cu luxemburghezii. Ăla a fost un antrenor portughez, Concediao, sau ceva asemănător.

4_3_3
4_3_3  •  22 Mai 2021, 06:14

Ehei, strugurii sunt acrii. L-ar fi vrut și ei pe Tudoran, dar Becali a fost mai deștept. ????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează