FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR, cea mai jenantă campioană în exerciţiu. Care e topul care face de rîs trupa lui Paszkany

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 martie 2013 14:34

CFR Cluj a reuşit un parcurs excelent în grupa de Champions League, acumulînd 10 puncte şi reuşind să termine pe locul 3, care a calificat-o în primăvara Europa League, însă în campionat are o prestaţie submediocră.

 

Parcursul din actualul sezon al Ligii 1 şi linia de clasament o plasează pe CFR la coada Europei în privinţa celorlalte campioane en-titre.

Nici o altă formaţie care a cîştigat titlul în cele mai importante 10-11 ţări de pe continent, în sezonul precedent, nu stă atît de rău în momentul de faţă în actualul campionat. CFR e abia pe locul 7, singura atît de joc, ca şi loc, fiind Montpellier. Diferenţa dintre cele două e că gruparea din Ligue 1 e doar la 14 puncte de primul loc, în timp ce clujenii lui Paulo Sergio au nu mai puţin de 24 de puncte mai puţin ca liderul Steaua.

În rest, toate campioanele în exerciţiu sînt pe locurile 1 sau 3, cu o singură excepţie, Zenit, care e pe locul 3, însă la un singur punct în spatele lui Anji, echipa de pe poziţia secundă.

SPANIA
Campioana en-titre: Real Madrid, acum e pe locul 2, la 13 puncte de Barcelona

FRANŢA
Montpellier, locul 7, la 13 puncte de PSG

GERMANIA
Dortmund, locul 2, la 20 de puncte de Bayern

ANGLIA
City, locul 2, la 15 puncte de United

ITALIA
Juventus, locul 1

PORTUGALIA
FC Porto, locul 2, la 4 puncte de Benfica

OLANDA
Ajax, locul 1

BELGIA
Anderlecht, locul 1

UCRAINA
Şahtior, locul 1

RUSIA
Zenit, locul 3, la 8 puncte de ŢSKA

TURCIA
Galatasaray, locul 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
albusibiu
albusibiu  •  21 Martie 2013, 12:11
Postat de danieliorga2000 pe 21 Martie 2013, 10:46

Eu unul nici nu am votat ca sa nu votez PSD dar nu trebuie sa ai simpatii politice ca sa stii ca Paszkany e acoperit de PDL in multe afaceri ilegale si ca e oficial principalul finantator PDL.

"Principalul finantator PDL" e, in mod ciudat, partener de afaceri cu multi membri din grupul PSD din Cluj. Ati auzit si voi un sfert de informatie si ati luat-o drept veridica imediat? Voi ati auzit de Videanu, de Flutur sau de Falca? Zau ca nu merita sa-i dezonorati asa incat sa-i lasati pe locuri secundare. Visati totusi ca Gigi Becali trage sforile in politica romaneasca (si implicit in fotbal). Stiu eu de ce-l sustin pe Johannis, veti vedea imediat si voi. :)

danieliorga2000
danieliorga2000  •  21 Martie 2013, 10:46
Postat de misucfr pe 21 Martie 2013, 09:58

Nu am fost sigur ca esti activist psd, dar acum m-am convins ! Forta CFR Cluj.

Eu unul nici nu am votat ca sa nu votez PSD dar nu trebuie sa ai simpatii politice ca sa stii ca Paszkany e acoperit de PDL in multe afaceri ilegale si ca e oficial principalul finantator PDL.

misucfr
misucfr  •  21 Martie 2013, 09:58
Postat de vaalah pe 20 Martie 2013, 21:18

Trofee cumpărate cu valize cu bani la PDL si la Cotroceni . _________ În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei. După ce a primit un memoriu de la Paszkany, Traian Băsescu l-a înaintat în urmă cu doi ani procurorului general pentru „rezolvare”, fiind urmărit penal în mai multe dosare pentru spălare de bani.

Nu am fost sigur ca esti activist psd, dar acum m-am convins ! Forta CFR Cluj.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează