FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ (MECI ÎNTRERUPT ÎN MINUTUL 27)

CFR cere oficial să cîştige derbyul clujean la masa verde

Problemele au început după ce Cadu i-a provocat pe fanii gazdă imediat ce a marcat din penalty
Problemele au început după ce Cadu i-a provocat pe fanii gazdă imediat ce a marcat din penalty

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 16:48

CFR Cluj a publicat, pe site-ul său oficial, un comunicat prin care solicită să cîştige la masa verde derbyul local cu Universitatea, oprit din cauza unor incidente izbucnite pe teren în minutul 27. "Considerăm clubul Universitatea total vinovat de incidentele petrecute la această partidă, dovedindu-se prin imaginile TV că a avut grave deficienţe în organizarea meciului din punct de vedere al securităţii", se explică în document.

Şefii liderului susţin că membrii Comisiei de Disciplină a LPF trebuie să aplice prevederile regulamentare: "Văzînd dispoziţiile art. 60 pct. 9 din ROAF, «Obligaţiile cluburilor organizatoare»: «Dacă arbitrii, jucătorii şi/sau oficialii sînt loviţi de una sau mai multe persoane sau cu obiecte, arbitrul poate întrerupe sau opri definitiv jocul în funcţie de gravitatea incidentului. În cazul opririi definitive a jocului, clubul organizator va fi sancţionat cu pierderea jocului prin forfait», coroborat cu art. 83, li. c) Secţiunea a IV-a Abateri şi Sancţiuni aplicabile Cluburilor din Regulamentul Disciplinar: «Nerespectarea prevederilor ROAF privind măsurile de ordine, inclusiv neasigurarea protecţiei pentru jucători şi oficiali, fapt ce a determinat neînceperea sau oprirea jocului de către arbitru, se sancţionează cu pierderea jocului prin forfait de către clubul orgnizator» - considerăm că Universitatea Cluj (clubul organizator) se face total vinovat de cele întîmplate, drept pentru care echipa noastră trebuie să cîştige acest joc cu scorul de 3-0 (forfait)".

Tot oficialii ”ceferişti” apreciază că ”incidentul petrecut marţi seară e similar cu cel de la partida Petrolul - Steaua, cînd formaţia bucureşteană a cîştigat la masa verde cu 3-0, după ce jucătorul George Galamaz a fost lovit cu pumnul de un suporter intrat pe teren. În speţa noastră este mai grav, întrucît Cadu a fost lovit de către unul dintre stewarzii care ar fi trebuit să-i asigure integritatea şi siguranţa, precum şi de către un oficial al clubului gazdă şi anume masorul Universităţii (Ciucă Liviu), căruia i s-a desfăcut contractul de muncă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cfr19o7cluj
cfr19o7cluj  •  10 Mai 2012, 21:11
Postat de ewwe pe 10 Mai 2012, 12:43

si in C.L o sa cersiti la masa verde ?????????

relax omule , ca noi nu suntem moldoveni ca la orice meci disputat sa iasa patronul sau ciumpalacii de suporteri sa injure si sa acuze echipele adverse de "blat" ! intelegi ce vreau sa spun? :-)

ddss
ddss  •  10 Mai 2012, 14:51
Postat de ewwe pe 10 Mai 2012, 12:43

si in C.L o sa cersiti la masa verde ?????????

Baiatule - noi nu cersim - trebuie sa citesti numai regulamentul. Spectatorii pugilisti alta data sa mearga la meci de box - daca vor sa-l vada pe Bornescu.

ddss
ddss  •  10 Mai 2012, 14:48

Mai nenorocitilor ..... Va doare ca CFR va fi din nou campioana? Asa se vede - ca la mitici, javre si la pugilisti (expresie noua pt. muiisti). Dar nu aveti ce face - terbuia sa invatati sa jucati fotbal...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează