FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - CLINCENI

CFR - CLINCENI // Dan Petrescu, declarații incredibile: „Mi-e frică mai mult de Clinceni decât de Rennes” + „Calificarea în play-off nu este asigurată”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 22:35

Dan Petrescu (51 de ani) a surprins la conferința de presă premergătoare meciului cu Academica Clinceni, din etapa #15 a Ligii 1. 

  • CFR Cluj - Academica Clinceni se joacă sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

„Cei de la Clinceni stau foarte bine, chiar dacă au început acest sezon cu patru înfrângeri. Impactul cu Liga 1 nu le-a priit prea mult, dar jucătorii străini au început să îi ajute.

În ultimele 12 meciuri oficiale au patru victorii şi cinci egaluri. În ultimele trei partide nu au primit gol şi au jucat cu echipe foarte bune, care se luptă la play-off. Nu au nimic de pierdut. Ce are Clinceniul de pierdut? Îmi este teamă de meciul acesta mai mult decât de meciul cu Rennes”, a afirmat Petrescu.

„CALIFICAREA ÎN PLAY-OFF NU ESTE ASIGURATĂ”

„Nici calificarea în play-off nu este asigurată, dacă vom începe să pierdem meciurile. Este un campionat foarte strâns. Nu ştiu dacă a mai fost aşa de strâns cum este în acest an. Dacă am fost campioni în ultimii doi ani nu înseamnă că trebuie să fim neapărat în play-off! Trebuie să arătăm pe teren şi să merităm"
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO Dan Petrescu despre Florinel Coman: „E cel mai bun jucător din campionat, nu m-ar surprinde să fie pe lista lui Manchester City”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
archibald
archibald  •  02 Noiembrie 2019, 08:17

La cum joaca echipa ta ai toate motivele sa-ti fie frica de toti! Prin aceste declaratii dai aripi adversarilor si îi blochezi pe jucatorii tai! In loc sa-i zdrobesti pe toti folosind echipa de baza faci experimente care vor cântari greu mai tarziu!

albanezulvesel
albanezulvesel  •  01 Noiembrie 2019, 23:48

Declaratie incredibila este asta :Coman la Manchester city ..dupa ce ce l ati plimbat pe mediocrul Ianis pe la Real MadriD sau Barcelona iar acum freaca banca la GenK

caoradea
caoradea  •  01 Noiembrie 2019, 23:41

Astia nu inteleg nimic, dau titluri pt rating, sunt ironici, nu intekeg cum isi permit. Mai bine sa impachetati peste decat sa scrieti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează