FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a dat lovitura! Marele câștig remarcat de Dan Petrescu: "Va ajunge un jucător mare"

FOTO: Facebook CFR Cluj
FOTO: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 15:07

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Sebastian Mailat, fotbalist ce a debutat pentru "feroviari" în meciul cu Sepsi, 2-0, la nici două săptămâni după ce a fost adus în "Gruia"

"A debutat extraordinar. Poate peste ce ne așteptam toți. L-am văzut foarte motivat la antrenamente și a intrat mai bine decât mă așteptam.

A reușit să scoată faulturi, să scoată oamenii din joc. Am mare încredere în el. Dacă se va antrena bine, e posibil să ajungă un jucător mare", a declarat Dan Petrescu, potrivit ziaudecj.realitatea.net

În vârstă de 19 ani, Mailat a ajuns la CFR Cluj în această toamnă după ce a devenit liber de contract după despărțirea de ACS Poli Timișoara.

Mailat a debutat pentru CFR în partida din campionat cu Sepsi de luni, încheiată 2-0, când a fost introdus pe teren în minutul 66, în locul lui Păun. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  30 Noiembrie 2017, 18:22

Mailat este unul dintre putzinii jucatori din fotbalul romanesc, care trage bine la poarta. De la 25-30 m. Marcheaza goluri de la distantza. Rara avis!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  30 Noiembrie 2017, 18:12

Vezi deosebirea?Becali se bucura ca a mai castigat cativa taleri,iar CFR se bucura ca a castigat un viitor bun fotbalist.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Noiembrie 2017, 17:31

a avut si un meci foarte greu CFR...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează