FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a dezvăluit prețul lui George Țucudean: „Doar din China și Arabia am primit astfel de oferte!”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 21:33

George Țucudean (27 de ani) poate pleca de la CFR Cluj în schimbul sumei corecte. Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei, a oferit ultimele detalii despre negocierile privind transferul golgeterului Ligii 1. 

„Țucudean pleacă doar dacă va veni o ofertă foarte, foarte bună pentru club. Au fost discuții pentru mai mulți jucători. Nu am cedat pe nimeni, probabil nici nu vom ceda. Doar dacă va veni o ofertă foarte mare.

Probabil în jurul sumei de 5 milioane de euro s-ar situa suma pe care ar trebui s-o primim pentru Țucudean. Doar din zona Chinei sau a Arabiei au fost îndeplinite aceste condiții, dar el nu a luat în calcul o mutare acolo”, a declarat Mara la TV Telekom Sport.

S-au rezolvat problemele financiare

Bogdan Mara a vorbit și despre situația financiară a „feroviarilor”, după ce Ciprian Deac s-a plâns de o sumă restantă. 

„Problemele s-au rezolvat din decembrie. A existat într-adevăr o problemă, cu un bonus. Patronul a discutat cu jucătorii și au intrat banii la finalul anului.

În ianuarie vor primi salariul pe luna trecută. Cred că doar la Viitorul, CFR și Steaua sunt jucătorii cu banii la zi. Nimeni nu poate spune că a avut întârziere de mai mult de o săptămână la salariu”, a adăugat directorul sportiv al campioanei.

Vezi și: 

CFR Cluj a vrut să fure jucătorul celor de la FCSB: „L-am urmărit mult. Are multă calitate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sala_dalles
sala_dalles  •  16 Ianuarie 2019, 05:27
Postat de samertx pe 15 Ianuarie 2019, 22:59

De când joacă Țucudean la CFR? Cum să iei 5-6 milioane pe un fotbalist cunoscut de toți impresarii serioși din Europa, încă de când era speranță? Dă CFR lovitura? Niciodată!

Iti spun de 15 ani ! M-am plictisit . Fotbalul romanesc e considerat de Occidentali si cine mai vrei tu, un mare Nimic .

samertx
samertx  •  15 Ianuarie 2019, 22:59

De când joacă Țucudean la CFR? Cum să iei 5-6 milioane pe un fotbalist cunoscut de toți impresarii serioși din Europa, încă de când era speranță? Dă CFR lovitura? Niciodată!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează