FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL Întăriri pentru Champions » CFR Cluj a prezentat al 6-lea transfer al verii

Fundașul central Daniel Graovac (stânga), ultima dată la Astra Giurgiu, a fost prezentat oficial de CFR Cluj.
Fundașul central Daniel Graovac (stânga), ultima dată la Astra Giurgiu, a fost prezentat oficial de CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iulie 2021 18:10 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 19:23

Fundașul central Daniel Graovac (27 de ani), ultima dată la Astra Giurgiu, a fost prezentat oficial de CFR Cluj. Transferul a fost anunțat în exclusivitate de GSP.ro, detalii AICI!

  • CFR Cluj nu are foarte mult timp pentru pregătirea preliminariilor Ligii Campionilor. Intră încă din primul tur, pe 6 iulie, împotriva celor de la Borac Banja Luka, din Bosnia.

Bine ai venit, Daniel Graovac! Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul fundașului bosniac Daniel Graovac. În ultimele două sezoane, Daniel a evoluat în Liga 1, la Astra Giurgiu. Anterior, el a jucat pentru echipe precum Zrinjski Mostar (Bosnia și Herțegovina), Mouscron (Belgia) sau Vojvodina Novi Sad (Serbia).  Îi urăm bun venit lui Daniel Graovac și mult succes în tricoul alb-vișiniu!

- Comunicat CFR Cluj

Cine este Daniel Graovac, noul transfer de la CFR Cluj

Bogdan Andone l-a antrenat la Astra pe Daniel Graovac și îl caracterizează pe noul fundaș al CFR-ului. Clujenii l-au adus gratuit, după ce bosniacul a reziliat contractul cu formația din Giurgiu.

Bosniacul a terminat cu trupa din Giurgiu pe poziția a treia în 2020, acum a retrogradat, la capătul unei stagiuni în care fotbaliștii fostei campioane au refuzat să se mai implice serios în meciuri, enervați de faptul că nu fuseseră plătiți de patru luni. Lui Graovac, Astra nu îi achitase chiria de 18 luni!

El a reziliat contractul cu clubul și a semnat cu CFR. Ce fel de jucător e bosniacul și cu ce ar putea el să contribuie în formula lui Șumudică? Bogdan Andone l-a antrenat pe Graovac la Astra și îl cunoaște foarte bine și pe Șumi, al cărui cumnat este.

Andone îl apreciază pe Daniel mai ales datorită comportamentului. „E un caracter foarte bun, extraordinar! Spirit de luptător, clasic jucătorilor ex-iugoslavi. Dă totul pentru echipă", spune Andone. Calitățile de fotbalist îl fac un fundaș „din școala veche", un stoper foarte agresiv preocupat să-și marcheze „la sânge" adversarii, după cum îl descrie Bogdan.

3 meciuria jucat Graovac în naționala Bosniei, o selecționată pentru care a evoluat ultima oară în ianuarie 2018, într-un amical cu Mexic, pierdut de bosniaci cu 0-1

70 de partidea disputat Graovac la Astra în două sezoane din Liga 1. A marcat un gol. El a ajuns la Giurgiu de la Vojvodina, același club sârb de la care FCSB l-a adus pe Bogdan Planici

Este excelent la jocul de cap, mai ales în faza defensivă, câștigă multe dueluri. E agresiv, face un marcaj aproape de atacant, își presează adversarul încontinuu. E bun și pentru construcție, mai ales când joacă într-o apărare din trei. Eu l-am folosit și ca fundaș dreapta într-un sistem cu patru apărători, și ca stoper în patru sau în trei fundași. Dacă va fi ajutat să se integreze în echipă va progresa enorm!

- Bogdan Andone, despre Graovac

„Feroviarii” i-au mai transferat în această vară pe Denis Rusu (atacant, 20 de ani), Daniel Paraschiv (22 de ani, atacant), Rachid Bouhenna (fundaș central, 29 de ani), Jonathan Rodriguez (mijlocaș, 31 de ani), Anas Tahiri (mijlocaș, 26 de ani), Cristiano Figueiredo (portar, 30 de ani) și Giedrius Arlauskis (portar, 33 de ani). Doar Cristiano nu a fost prezentat oficial până acum.

Interviu exclusiv cu Adrian Păun, mijlocașul campioanei CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Plecare de ultimă oră de la CFR Cluj! La cine a renunțat Șumudică

Rapid a adus un campion al României! Șumudică îi ajută pe giuleșteni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
Berceni
Berceni  •  02 Iulie 2021, 19:53
Postat de denieru pe 02 Iulie 2021, 19:43

Ce abureala ieftina marca GSP. Vezi doamne, transferul unui jucator de la o echipa retrogradata (si posibil viitor falimentata) e un transfer de Champions.

Stipe vucur e transfer, noroc ca nu s-a trezit Real Madrid ca-l luau ei.

denieru
denieru  •  02 Iulie 2021, 19:43

Ce abureala ieftina marca GSP. Vezi doamne, transferul unui jucator de la o echipa retrogradata (si posibil viitor falimentata) e un transfer de Champions.

Berceni
Berceni  •  02 Iulie 2021, 19:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cui ii trebuie ala? E pa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează