FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a reușit primul transfer la doar câteva ore după ridicarea interdicției! Dan Petrescu a adus un fotbalist român sub 21 de ani

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 20:12

CFR Cluj a reușit deja prima mutare după ridicarea interdicției la transferuri. Campioana l-a adus pe mijlocașul Cristian Paleoca (20 de ani) de la Sticla Arieșul Turda.

„Feroviarii” primiseră interzis la transferuri, după o decizie dictată de FRF în decembrie. Motivul? Clubul din „Gruia” ar fi depășit valoarea de 25 de milioane de lei deficit cumulat. Astăzi, GSP.ro a aflat că TAS a suspendat sancțiunea aplicată inițial celor de la CFR Cluj, astfel că, cel puțin deocamdată, campioana en-titre are dreptul să facă transferuri. 

Doar câteva ore a durat până la anunțul primei mutări. Acesta a fost făcut pe pagina de Facebook a celor de la Sticla Arieșul Turda, formație din Liga 3. Mijlocașul Cristian Paleoca se va alătura lotului „feroviarilor”. Este un fotbalist eligibil pentru regula U21, care a mai fost dorit în trecut și de Hermannstadt și Botoșani.

În acest moment, fotbaliștii sub 21 de ani pe care se bazează Dan Petrescu sunt Claudiu Petrila (19 ani), Cătălin Itu (20 de ani), Alexandru Pașcanu (21 de ani) și Valentin Costache (21 de ani).

Vezi și:

FCSB // Gigi Becali recunoaște că și-a luat țeapă cu Florentin Matei: „Am crezut că e Maradona! Dar a păcălit fotbalul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
danny_l
danny_l  •  15 Ianuarie 2020, 08:52
Postat de danny_l pe 15 Ianuarie 2020, 08:50

E bine ca Botoșani să fie în play-out, după atâtea inginerii făcute,cu FCSB,să fie Gazul in play-off.

Plus că nu au dat dovadă de Fair-play, puteau să reprogrameze meciul, locul lor e in play-out.

danny_l
danny_l  •  15 Ianuarie 2020, 08:50
Postat de persanu pe 14 Ianuarie 2020, 22:57

Putea sa intervină și federația care nu prea are treabă cu liga1, poate vroiai sa spui LPF. Dar si daca vroia LPF si federația si nu vroia BOTOȘANI meciul trebuia jucat. Înainte sa contești niște decizii, caută măcar regulamentul... Măcar vezi cine este organizator la liga1... Sinasa mai departe...

E bine ca Botoșani să fie în play-out, după atâtea inginerii făcute,cu FCSB,să fie Gazul in play-off.

374898580070956
Mihai Precup  •  15 Ianuarie 2020, 05:59

Steaua a bătut 1-0 titularii lui Lazio inclusiv Imobile, intrat imediat după pauza, Nani și Lukkaku, nu a jucat că CFR cu rezervele și juniorii lui Lazio.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează