FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj a transferat doi foşti rapidişti » Ardelenii au plecat astăzi în cantonamentul din Croaţia

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 12:43

Elevii lui Eugen Trică au plecat azi în cantonamentul din Croaţia, unde vor participa la Istria Winter Cup.

Ardelenii i-au luat în lot şi pe fundaşii care în tur au jucat la Rapid, Cătălin Savin, 24 de ani, şi Andrei Tînc, 29 de ani, conform stiridesport.ro. Aceştia au semnat cu CFR un contract valabil pînă la vară, cu opţiune de prelungire.

Alte noutăţi sînt mijlocaşii Dragoş Firţulescu, 25 de ani, şi Filipe Nascimento, 20 de ani.

Firţulescu s-a despărţit în această iarnă de Dinamo după ce şi-a reziliat contractul, iar Nascimento a jucat ultima dată la Academico Viseu, în liga secundă din Portugalia şi se află în teste.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
xnread
xnread  •  30 Ianuarie 2015, 13:47

...nimeni nu poate blama pufaitul "Furnicutei" ;-)..e bunica ligii acesta nemtoaica simpatica, dar fidela si sprintena atunci cand situatia o cere ;-);-)

s73listul
s73listul  •  30 Ianuarie 2015, 13:16
Postat de lalisezaricanebraska pe 30 Ianuarie 2015, 13:14

Au semnat azi si cei doi sociopati care prestau pt bani pt mafiotul Arpad Paszkany: -Pintilie Alpin din Turda -Lali Sezarica din satra de gabori din Targu Mures.

Numai terminati pe acest site.

lalisezaricanebraska
lalisezaricanebraska  •  30 Ianuarie 2015, 13:14

Au semnat azi si cei doi sociopati care prestau pt bani pt mafiotul Arpad Paszkany: -Pintilie Alpin din Turda -Lali Sezarica din satra de gabori din Targu Mures.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează