FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - CFR CLUJ 0-3

CFR Cluj a trecut de Bistriţa după o partidă suspectă! » Comic

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Profitînd de replica suspectă a Bistriţei, CFR a depăşit în clasament formaţia din Ghencea.

Cu nervii praştie după eliminarea din Cupă, Clujul s-ar fi pus din start pe tocat "vampiri". De Zerbi l-a găsit pe Albuţ (4), apoi Culio a şutat peste (8). Dar Bistriţa e bombă cu ceas. Cadu a scos golul din bocancul lui J. Moraes, după o fază nimicitoare a albilor (24). Şi s-a mutat dincolo, însă din 8 metri, a teleghidat, uluitor, peste (28).

Apoi a început show-ul: Traore a tras de două ori în Albuţ, de pe linia careului mic (31), Szukala a jucat volei, henţ clar, penalty ratat de acelaşi Cadu (33)! Ratări în serie, indigo peste Cupă! Spiritele s-au încins rău, Tudor le-a calmat cu 5 "galbene". Bistriţa mişca binişor cînd Albuţ, eroul din prima parte, a gafat bizar. Traore a şutat slab, la colţul scurt, iar portarul a scăpat-o în poartă, 0-1 (55). Traore şi-a regăsit instinctul de killer, punctînd cu capul, la centrarea lui Panin, 0-2 (71). De Zerbi a mai găsit energie pentru o acţiune pe dreapta, i-a pasat lui Bjelanovici, iar acesta a marcat superb, cu călcîiul. Şi a închis meciul.

Gigi: "Nu e blat, da' stai că e!"
Gigi Becali suspectează de aranjament jocul lui CFR Cluj. "Fără 200.000 nu trîntea Bistriţa meciul, iar CFR nu dădea banii ăştia că n-are şanse la titlu", a zis iniţial finanţatorul Stelei la GSP TV. Apoi, urmărind rezumatul jocului pe care nu l-a văzut live, a revenit: "Da' stai că mai are şanse. E clar, la pauză s-a întîmplat ce trebuia să se întîmple!".

Pădureanu îşi acuză jucătorii!
Pentru prima oară de cînd e în fotbal, chestionat la GSP TV asupra corectitudinii meciului, "Lordul" a reacţionat la adresa fotbaliştilor: "Sînt nemulţumit de jucători, mă simt trădat. La penalty mi-a picat fisa! Dacă mai face aşa ceva, Szukala va îmbătrîni pe tuşă! Ar trebui întrebaţi cei de la CFR, nu eu. Nu vreau să explic mai mult, mulţumiţi-vă cu ce v-am spus. Concluziile le trageţi voi".

- În minutul 51, J. Moraes a cerut penalty după o ciocnire cu Cadu în careul mic. Tudor a făcut semn că n-a fost nimic.
- Publicul i-a tachinat tot meciul pe campioni, scandînd numele rivalei U Cluj.
- Nalaţi a văzut stupid al doilea "galben", lovind mingea înainte ca Tudor să fluiere. "Tudore, ia-ţi tricou vişiniu!", i s-a strigat din tribună.
- Velcovici va fi suspendat, după "galbenul" de ieri, pentru partida cu fosta sa echipă, U Craiova.
- Despre suspiciunile de blat, Jean Pădureanu a zis la GSP TV: "Întrebaţi-i pe cei de la Cluj, eu nu ştiu nimic. Dacă le-am zis ceva jucătorilor, să mă dea în gît!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
eurocfr
eurocfr  •  16 Noiembrie 2010, 11:45

pt.Dan Brie Albut a scapat mingea suspect? Nuno Claro in meciul cu Vaslui(la golul lui Adailton)a fost doar un "gafeur".Nu ai vazut ca sutul lui Traore a batut pamantul de 2 ori in fata lui Albut???poate ca daca erai tu o scoteai...si la golul lui Bjelanovici-unul dintre invitatii lui Naum a zis ca putea sa o scoata si cu capul...pfft...APARA TATARUSANUU!!!doar asta aveti in cap...MITICI

szi
szi  •  16 Noiembrie 2010, 11:38

De partea financiara sa nu mai vorbim...cat costa un arbitru? 5000 de euro? Trebuie sa fie mai mult...20 x 5000 fac 100000. Cat costa un jucator la vandut meciuri? Dar un antrenor? Finantatorii vand meciurile de la 200 000 pana la 2 milioane - asta stim de la Gigi, deci e din sursa sigura. Cat costa un aranjament la FRF sau la LPF? Trebuie sa fie undeva pe la 5 000 000...pe an. Dar un procuror DNA, cat costa, sau mai bine zis toata procuratura. Faceti voi calculele si o sa vedeti daca merita :-)

szi
szi  •  16 Noiembrie 2010, 11:17

Cam despre cati oameni corupti vorbim aici? Timp de 9 ani...sunt vizati cel putin 30 de echipe, cam 60 de antrenori, 600 de jucatori, finantatori cu duzina, zeci de arbitrii, plus oamenii de la federatie si LPF. Interesele de astazi nu mai sunt si interesele de maine...dar timp de 9 ani nu ati reusit sa prezentati macar o singura proba, sau o depozitie oficiala de la un martor pe baza careia sa inceapa o urmarire penala...Cum stam cu teoria conspiratiei, dragi ziaristi???

Vezi toate comentariile (38)
Comentează