FOTBAL  »  Superliga  »  CRF CLUJ

CFR Cluj a vrut să-l păstreze pe Cristi Manea, dar fotbalistul e dorit în Serie A: „E ofertat de Roma!”

Manea (dreapta) are 8 meciuri în naţionala mare a României și 15 la “tineret” FOTO Raed Krishan
Manea (dreapta) are 8 meciuri în naţionala mare a României și 15 la “tineret” FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 19 mai 2019 10:41

CFR a încercat să prelungească împrumutul fundașului dreapta Cristi Manea, însă agentul jucătorului, Pietro Chiodi, i-a anunțat pe vișinii că internaționalul român e aproape de semifinalista din sezonul trecut al Champions League.

Campioana trebuie să-și găsească un fundaș dreapta, fiindcă titularul din ultimele două sezoane se pregătește de transferul carierei. AS Roma ar fi formația la care ar trece Cristian Manea!

Fotbalistul pe care Hagi l-a format și l-a vândut la Apollon Limassol îi aparține în continuare clubului din Cipru. Apollon l-a împrumutat în prima stagiune de după achiziționare la Mouscron, în Belgia, unde Manea a jucat puțin, nu s-a adaptat. Au urmat două stagiuni la Cluj, iar CFR se lovește acum tocmai de reputația pe care i-a creat-o lui Cristi!

Ardelenii s-au interesat de condițiile în care l-ar putea împrumuta pe Manea pentru încă un sezon. Impresarul apărătorului, Pietro Chiodi, le-a transmis că șansele sunt minuscule: "Cristi are o propunere de la Roma".
Transferul ar fi, cu adevărat, grozav! Fundașul dreapta în vârstă de 21 de ani ar deveni românul aflat la cel mai bun nivel din fotbal, în concurență cu Răzvan Marin, vândut recent de Standard Liege la Ajax. 

Roma a jucat în semifinalele Champions League în ediția trecută, când a trecut de Barcelona în "sferturi", 1-4 în Spania și 3-0 în Italia. Acum a trecut din nou de grupe și a fost eliminată de Porto. Echipa din capitală luptă pentru locul al 4-lea din Serie A, de Liga Campionilor, și caută antrenor pentru sezonul următor.

Claudio Ranieri l-a înlocuit pe Eusebio Di Francesco după eliminarea cu Porto, însă e clar că tehnicianul veteran nu va continua și în stagiunea următoare. Jose Mourinho, Maurizio Sarri și Antonio Conte sunt nume vehiculate de presa din Italia ca posibili înlocuitori ai lui Ranieri. Pe unul dintre ei l-ar putea avea Manea șef!

2fundași dreapta are Roma în lot: Florenzi, o extremă reprofilată, jucător crescut de club, și Karsdorp, un olandez cumpărat de la Feyenoord în 2017, care nu a jucat atât de bine cum sperau italienii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează