FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ce lovitură ar fi fost! CFR Cluj a vrut să le „sufle” un jucător celor de la FCSB: „Edi Iordănescu îl place mult”

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Articol de , - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 09:29 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 11:54

Bogdan Apostu, agentul lui Sergiu Buș, a vorbit despre transferul atacantului în Coreea de Sud, la Seongnam. De asemenea, acesta a dezvăluit și că Buș a mai avut câteva oferte din Liga 1, însă împrumutul n-a fost agreat de patronul FCSB, Gigi Becali. Pe lista s-ar fi aflat și CFR Cluj, unde antrenor este Edi Iordănescu, unul dintre preferații lui Sergiu Buș. 

- Domnule Apostu, cum au fost negocierile pentru Sergiu? 
- De mai bine de o lună de zile negociem acest transfer. Primele contacte le-am avut înaintea Crăciunului, în jurul lui 20 decembrie. Am avut o discuție cu domnul Becali în care dânsul mi-a transmis ce-și dorește. Nu-s omul care să umfle prețurile, să arunce știri false în presă, cum fac alții. Am zis că-s încrezător că pot aduce suma cerută de domnul Becali, ceea ce s-a întâmplat. Iar acum două zile am pus totul cap la cap, iar acest transfer s-a concretizat. 

- Puțin pentru Sergiu doar 6 luni la FCSB... 
- E un transfer bun pentru toată lumea. FCSB e mulțumită pentru că Sergiu a venit gratis și a plecat pe sumă de transfer. Salariul lui Sergiu e unul imens pentru România, chiar pentru Europa. Vorbim de peste 1 milion de euro în doi ani, plus bonusuri. A fost o ofertă tentantă. Sergiu a luat decizia potrivită. Merge la un club care a câștigat de două ori Liga Campionilor Asiei. 

- A fost singura ofertă pe care a avut-o? 
- Nu, n-a fost singura. Din România au fost vreo 4 oferte importante. Echipe de play-off, bune. Însă, ca să fiu sincer, când ne-am întors de la Levski în România, ne-am asumat un pas înapoi doar pe moment, să mergem la Gaz Metan, unde am fost pentru Edi. 

- Apropo, l-a vrut și Edi Iordănescu? 
- Să nu vorbim despre asta pentru că a semnat cu Seongnam (râde). 

- Deci l-a dorit! 
- Edi îl cunoaște, îl place. Îl va aprecia mereu indiferent de echipa la care joacă. Va fi un jucător interesant pentru Edi în următorii 3-4 ani oricând. Însă ca să revin, oferte au fost, însă domnul Becali nu a dorit să-l dea împrumut. Am discutat cu dânsul și mi-a zis să că nu vrea nimeni să-l dea afară de la FCSB, pur și simplu e o ofertă bună pe care dacă ambele părți o acceptă, transferul se face. Nu a vrut nimeni să renunțe la Sergiu. 

- Ați vorbit cu Gigi Becali și despre un atacant? 
- Se știe foarte bine că domnul Becali vrea atacanți români sau străini care evoluează în campionatul României. Opțiunile sunt foarte puține. Nu văd un atacant de nivelul lui Sergiu Buș care să joace în campionatul României. Poate doar Luckassen, dar nu e jucătorul meu, nu sunt implicat. Un altul nu este.

Citește aici mai multe știri:

Sergiu Buș a plecat de la FCSB și analizează lupta la titlu » Unde crede că se va decide soarta campionatului

Buș se umple de bani la noua echipă! Toate cifrele din contract

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
valentindragobete
valentindragobete  •  23 Ianuarie 2021, 13:08
Postat de tataika pe 23 Ianuarie 2021, 12:14

Deci “stirea” nu are nimic in comun cu titlul ori cu realitatea...

La ce te așteptai ?!

dodo001
dodo001  •  23 Ianuarie 2021, 12:50

Bravo Bus! Nu trebuie sa uiti ca ai un titlu de campion cu CFR, te asteptam la noi la revenirea din Coreea. Pana atunci conducatorii CFR-ului pot sa achizitioneze un atacant precum Luckasen, pot sa dea 1-2 milioane pentru un jucator ce le va folosi in toamna in Liga Campionilor

tataika
tataika  •  23 Ianuarie 2021, 12:14

Deci “stirea” nu are nimic in comun cu titlul ori cu realitatea...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează