FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CLINCENI 2-0

Chirilă vorbește de parcă ar fi câștigat: „Am făcut o bună propagandă fotbalului”

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0, în finalul rundei #17 din Liga 1. Ionuț Chirilă, antrenorul ilfovenilor, a scos la final în evidență doar părțile pozitive. +24   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0, în finalul rundei #17 din Liga 1. Ionuț Chirilă, antrenorul ilfovenilor, a scos la final în evidență doar părțile pozitive.

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 22:58 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 23:01

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0, în finalul rundei #17 din Liga 1. Ionuț Chirilă, antrenorul ilfovenilor, a scos în evidență la final doar părțile pozitive.

Tot ce trebuie să știi despre Liga 1

„Am jucat de la egal la egal cu echipa care domină fotbalul românesc de 4 ani. CFR e o echipă puternică din toate punctele de vedere. Îmi felicit echipa, am demonstrat azi că suntem egalii unei formații care oferă 10 milioane de euro numai pe salarii. 

Ca forță colectivă, posesie, circulație, n-am fost cu nimic mai prejos decât CFR, în condițiile în care n-am avut 8-9 jucători. 

Am făcut o bună propagandă fotbalului. Nu știu câte echipe ar fi avut curajul să iasă la joc în Gruia așa cum am făcut-o noi”, a declarat Chirilă la final. 

Nu am aruncat mingi, am ieșit cu pase scurte din pressing-ul CFR-ului. Felicit CFR-ul. Se îndreaptă cu pași apăsați spre un nou titlu! Se vede nivelul la care au ajuns, e greu să treacă cineva peste ei în România
Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni

CFR Cluj, în marș spre al 5-lea titlu la rând

Costache a deschis scorul în minutul 6. Extrema CFR-ului a primit o pasă excelentă în spatele apărării de la Ciprian Deac și nu a iertat: șut în forță, la prima bară. 

CFR a rezolvat meciul înainte de pauză. Același Costache a trecut de această dată la serviciu. I-a pus mingea pe cap lui Sigurjonsson, iar islandezul a majorat avantajul „feroviarilor” de la marginea careului mic (29). 

În continuare, CFR a fost în control și a lăsat impresia că se menajează. Academica Clinceni nu a fost capabilă de replică.

+20 FOTO

CFR Cluj defilează în Liga 1

Campioana s-a desprins astfel la 8 puncte de FCSB, ocupanta locului secund, la 16 de FC Voluntari, locul 3, și la 17 de Universitatea Craiova!

Dincolo, Academica Clinceni rămâne „lanterna roșie” a campionatului.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Ionuț Chirilă anunță o situație disperată, înainte de CFR - Clinceni: „Nu avem cu cine să jucăm!” + A plecat cu avionul și a lăsat echipa în urmă

Reacția lui Gigi Becali, după anunțul lui Arafat: „I-a venit mintea la cap! Ne făceam de râsul lumii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
prima_la_stanga
prima_la_stanga  •  30 Noiembrie 2021, 13:15

Asta nimic nu mai stie, in afara de buna propaganda a fotbalului pe care o face, invariabil, de cate ori ia bataie - adica mereu.

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Noiembrie 2021, 08:32

Mereu după meciuri își umflă adversarii cum face și Dan înainte de meciuri

rooster.adevar.at
rooster.adevar.at  •  30 Noiembrie 2021, 08:17

Macar ati scris despre meciul echipei campioane, desi sunt 2 “ode” inainte despre ciobandante si penalii lui

Vezi toate comentariile (5)
Comentează