FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

S-a făcut! CFR Cluj, acord cu Dan Petrescu » Pe câți ani se întinde contractul

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 22:06 / Actualizat luni, 30 august 2021 22:15

Dan Petrescu (53 de ani) revine pe banca celor de la CFR Cluj, alături de care a cucerit titlul în Liga 1 în 3 ani consecutivi, între 2018 și 2020. 

Discuțiile purtate în această dimineață la stadionul CFR-ului, între patronul Nelu Varga și Dan Petrescu, au fost productive. Prezent în studioul DigiSport, jurnalistul GSP Remus Răureanu a anunțat că „Bursucul” va semna un contract cu CFR Cluj care se va întinde pe 3 sezoane. Acordul ar urma să fie parafat mâine.

Dan Petrescu revine la CFR Cluj

În această dimineață, reporterii Gazetei prezenți la Cluj l-au surprins pe Nelu Varga, patronul celor de la CFR, făcându-și apariția la stadion. Varga a fost urmat și de Marian Băgăcean, unul dintre oamenii de încredere ai patronului, implicat în evenimentele tensionate din ultimele zile.

La două ore distanță, la stadion a ajuns și Dan Petrescu, acesta intrând pe altă parte a arenei, fără a fi surprins de repoterii de la fața locului.

Dan Petrescu, implicat de la distanță în supervictoria cu FCSB

„Bursucul” e cel care, de la distanță, a „dirijat-o” pe CFR în partida de aseară cu FCSB, câștigată cu 4-1. La finalul partidei, Cristi Moldovan, antrenorul de portari care a condus-o pe campioana României de pe bancă în meciul cu roș-albaștrii, a recunoscut implicarea lui Dan Petrescu în deciziile tactice.

Ieri, existau încă neconcordanțe între Varga și Petrescu. Din informațiile GSP, cele două părți au întâmpinat mai multe probleme la negocieri. Cei doi nu se înțeleseseră la bani și la clauzele de reziliere, în condițiile în care tehnicianul a mai avut experiențe anterioare neplăcute cu Varga.

„Bursucul”, alături de care CFR a câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020, îi ia locul lui Marius Șumudică, cel care a fost demis după înfrângerea suferită joi cu Steaua Roșie Belgrad, 1-2. În campionat, palmaresul lui Șumi era imaculat: șase victorii din tot atâtea partide.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Un fost mare internațional, scos din sărite după conflictul dintre CFR Cluj și Șumudică: „Ce înseamnă asta?!”

Ovidiu Ceclan > Edi Iordănescu » Note după derby-ul în care FCSB a fost UMILITĂ: antrenorul și 9 jucători ai roș-albaștrilor, corijenți la Cluj!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
dinamo100
dinamo100  •  31 August 2021, 10:55

Fotbal putin, spectatori si mai putini, rezultate foarte bune. Cam asta e reteta lui Dan Petrescu, cam asta o sa vedem urmatorii 3 ani. Boring.

csa_si_fcsb_inseamna_steaua
csa_si_fcsb_inseamna_steaua  •  31 August 2021, 10:54
Postat de ionica007 pe 31 August 2021, 08:45

...:)...Numai atat poti?!...:)... Slabut, domnule, slabut....:)...

Tot e mai mult decat ce arati tu pe aici :-)

realfan_ady
realfan_ady  •  31 August 2021, 10:44

Si asa am devenit din suporter adversar ... pana e acest nepriceput, antifotbal la echipa, sper sa pierdem toate meciurile. O sa ma duc pe stadion doar sa-l huiduim pe Danantifotbal. Cat despre *** de Varga .... "Pleaca vinde ***"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează