FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, amendată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării » Care a fost motivul

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2019 17:28

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a amendat-o pe CFR Cluj pentru refuzul de a acorda acreditare în sezonul trecut jurnalistului Daniel Pop și colegilor săi de la Maramureș Jurnal.

Asociația Presei Sportive a depus o petiție la CNCD pe 3 septembrie 2018, privind situația jurnalistului Daniel Pop, care a fost interzis la meciurile campioanei României în sezonul trecut.

CNCD a stabilit că jurnalistul Daniel Pop și trustul de presă la care lucrează au fost discriminați și a amendat clubul CFR Cluj cu 5.000 de lei.

De unde a pornit totul

La finalul meciului din play-off-ul ediției 2017-2018 dintre CFR Cluj și Craiova, 1-0, jurnalistul respectiv l-a întrebat pe Devis Mangia, antrenorul oltenilor: „Universitatea Craiova a părut azi ca o echipă venită în vacanță, fără un șut spre poartă, cu un penalty executat anemic și dacă la fel veți juca și cu Steaua, datorită faptului că pe dvs. nu vă interesează așa de mult meciul cu CFR-ul, ci meciul de cupă cu Botoșaniul?”.

CFR Cluj a decis după această conferință de presă să nu mai acorde acreditări lui Daniel Pop și trustului Maramureș Jurnal.

Match preview CFR Cluj - Craiova

Vezi și:

CFR CLUJ - CRAIOVA // Petrescu a răbufnit înainte de „șocul” contra Craiovei: „Știți cum aș fi procedat într-o lume ideală? E injust!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
blatistu49
blatistu49  •  17 Octombrie 2019, 20:05

baa niste mascarici ca si cum a fost *** de CIOOORBEA apara interesle mafiei bine a facut CFR ul niste maimutoi de jurnalisti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piet
piet  •  17 Octombrie 2019, 20:04

Ai dreptul prin lege sa-ti selectionezi clientela, asa ca CFR ar trebui s-a dea in judecata CNptCD pentru discriminare.

cneius
cneius  •  17 Octombrie 2019, 19:58
Postat de icostin66 pe 17 Octombrie 2019, 18:22

Facand abstractie de imbecilitatea ''sentintei'', din punctul meu de vedere acest Consiliu Național pentru Combaterea Discriminării mi se pare o gluma proasta. De ce?! Fiindca traim vremurile cand majoritatea este umilita de ORICE minoritate, care este cu mai multe perechi de .... decat noi ceilalti. Este vremea cand daca-i spui unui negru ca este negru, esti amendat... Daca spui unui *** *** ca este ***, el se supara si *** direct la CNCD... Si ar mai fi multe de spus, dar degeaba...

Corectitudinea politica ne ingroapa! Sa vezi in vest, reactii la tot ce misca !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează