FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj anunță o revoluție pe piața transferurilor: „Avem cel mai mare buget din Liga 1! O să fie o infuzie mare”

FOTO: Facebook @CFR Cluj
FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 18:30

Daniel Stanciu, directorul sportiv de la CFR Cluj, anunță transferuri spectaculoase la campioana României în următoarea perioadă de mercato.

„Nu există probleme financiare. Cred că avem cel mai mare buget din Liga 1. O să fie o nouă revoluție la vară, o infuzie mare. Trebuie să schimbăm ceva, să ne dorim mult mai mult. Ne-a afecatat foarte mult eliminarea prematură din cupele europene, mai ales ca imagine. Nu vrem să se mai repete asta.

Nu e o problemă să investim în jucători, am demonstrat asta în ultimii ani. Le vom face înaintea startului preliminariilor din cupele europene. La capitolul plecări nu vor fi lucruri spectaculoase, vom juca în 3 competiții și avem nevoie de un lot numeros”, a declarat Stanciu la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

CFR Cluj - Astra și CSU Craiova - Viitorul, duelurile pentru un loc în finală! Când au loc partidele

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (13)
catalin_cj
catalin_cj  •  07 Martie 2019, 09:12

Atata timp cat toate echipele cauta jucatori liberi de contrac nu vom face nimic in cupele europene. Deocamdata povestile lui Stanciu nu are cine sa le mai creada. Cu transferuri de genul Bud, cand il aveai pe Urko Vera nu rezolvam nimic. Reactivam tot felul de pensionari si pe copiii din club ii dam imprumut pe la echipe de doi bani. Prevad revenirle senzationare ale lui Cadu sau Tony. Ca sa aiba Culio si Hoban cu cine sa mearga la pescuit.

10156568321649937
Marius Caseanu  •  07 Martie 2019, 07:06

Numai cine nu stie fotbal crede ca Luxemburgul sau Dudelange sunt tinte usoare. Uita-te ce au facut si cu A.C. Milan... Asta nu inseamna ca-mi place sau ca tocmai caut scuze. Clar ca au fost neseriosi. Dar tot chefereul a obtinut cele mai bune rezultate in UCL - vezi pe cine au batut. Cate o sincopa se mai intampla, sa vedem ce va mai fi. fcsb-ul are un lot traznet, dar daca *** ar lasa antrenorii sa-si faca treaba, ar fi grozav. Anul; viitor va fi anul nostru... indiferent cine merge in UCL.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  07 Martie 2019, 02:53
Postat de energydrik pe 06 Martie 2019, 22:34

In momentul asta, CFR si Craiova sunt echipele ideale care sa ne reprezinte in cupele europene si mai ales sa aiba succes. De ce spun asta? Eu cred ca echipe, precum FCSB, Astra si Viitorul, in cazul in care ar avea un noroc chior si ar castiga 20-30 mil euro (sunt si mai multi bani de anul asta in EL sa nu mai zic UCL) eu zic ca nu ar investi mai nimic si pentru sezonul viitor, ba din contra, FCSB cum a avut un parcurs bun in EL a si vandut jumatate de echipa si a bagat Bee banii in buzunar sa aiba "pentru copii lei".

Fotbalistic, Romania nu e in Europa in momentul de fata. Singura surpriza poate veni tot de la batranul fcsb care se incapataneaza sa-si sfideze conditia si sa mai prinda cate o calificare, in rest pamant de flori.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează