FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj anunță revoluția din vară: "Aducem jucători cu care să facem față în grupele Ligii!" + detalii despre viitorul lui Dan Petrescu

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 10:37

CFR Cluj a făcut duminică seara un pas imens spre cucerirea celui de-al patrulea titlu din istorie. Ardelenii s-au impus la Giurgiu, 2-0, și așteaptă acum o înfrângere a FCSB-ului la Craiova pentru a-și adjudeca titlul încă din această seară.

Iuliu Mureșan, președintele "feroviarilor", a anunțat în această dimineață că Dan Petrescu va rămâne la echipă și din sezonul viitor. În plus, oficialul CFR-ului a făcut publică și strategia de transferuri pe care clujenii o vor aborda în vară. 

"Încă nu am câștigat nimic, la Giurgiu am obținut doar o victorie după un meci bun al nostru. Dacă nu vom fi ajutați de Craiova, va trebui să o învingem pe Viitorul în ultima etapă. Va trebui să câștigăm în fața propriilor suporteri și sunt sigur că vom avea un stadion plin. O să fie un meci greu, pe care trebuie să-l câștigăm prin multă voință și determinare. 

Am luat 10 puncte în grupele Ligii la ultima participare. Sper să luăm campionatul, apoi jucătorii vor avea o vacanță scurtă după care vom începe pregătirea pentru vară și cupele europene. 

Vor pleca 2-3-4 jucători care nu au confirmat și vom aduce alți 4 jucători mai valoroși cu care să facem față în preliminariile și grupele Champions League. Dan Petrescu va rămâne antrenor, mai are contract cu noi și își va onora contractul.În mare parte, performanța de acum i se datorează lui Dan Petrescu. Șumudică ne e foarte simpatic, dar nu se pune problema să vină la noi. Avem antrenor", a declarat Iuliu Mureșan în această dimineață, la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  14 Mai 2018, 17:58
Postat de costel_c pe 14 Mai 2018, 13:02

Pe antrenorul vostru il cheama Statul Paralel...

Vezi ca ai gresit locul pentru comentarii tampite gen Antena 3!Cei indoctrinati sunt in general oameni cu itelect bolnav.

luisharcsa
luisharcsa  •  14 Mai 2018, 17:36

Mai este un meci.Dupa aia se poate vorbi de UCL,dar formatul actual,nu cred sa mai permita echipelor din Romania,Ucraina,etc sa se califice in grupe.

917516058278640
Marius Nica  •  14 Mai 2018, 13:37
Postat de costel_c pe 14 Mai 2018, 13:02

Pe antrenorul vostru il cheama Statul Paralel...

si pe tine te cheama......spitalul de nebuni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close