FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj așteaptă verdictul de la TAS » Va avea șase puncte în plus sau va ajunge la -12

Jucătorii CFR-ului așteaptă cu sufletul la gură verdictul TAS
Jucătorii CFR-ului așteaptă cu sufletul la gură verdictul TAS

Articol de - Publicat joi, 03 decembrie 2015 00:00

Clujenii sînt all-in în așteptarea verdictului de la TAS: dacă tribunalul de la Lausanne va da dreptate FRF-ului, CFR va ajunge la o penalizare de 12 puncte, clubul figurînd cu noi datorii neachitate.

La începutul campionatului, CFR-ul a primit o penalizare de 6 puncte din cauza unor datorii neachitate, iar de curînd Federația a anunțat că echipa ardeleană va fi penalizată din nou, cel mai probabil cu alte 6 puncte, din cauza altor datorii către cluburi sau angajați.

Conform stiridesport.ro, FRF a acceptat să amîne judecarea acestei noi depunctări, așteptînd mai întîi decizia TAS în privința penalizării de la începutul campionatului, deoarece spețele sînt aproape identice. Dacă TAS va da dreptate CFR-ului, atunci clujenii vor scăpa și de prima, și de a doua penalizare. În caz contrar, vor ajunge la -12.

În cazul în care echipei i se vor lua cele 12 puncte, CFR va ajunge la 16 puncte, pe locul 10, cu șanse aproape nule de a mai juca în play-off.

2 cluburimai riscă depunctarea din cauza datoriilor: Astra și ASA Tg. Mureș

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
turbozero
turbozero  •  03 Decembrie 2015, 18:37

tas-ul e doar o alta mafie .. se tot amana tocmai pt ca se stie ca ii scapa iar.. la cazul asta iti ia 2 minute sa parcurgi documentele sa apoi sa sanctionezi

1425838917717550
John Milne  •  03 Decembrie 2015, 09:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează