FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-1

CFR Cluj - Astra 1-1. Ce l-a impresionat pe Edi Iordănescu: „Excepțional!” » Trage un semnal de alarmă: „Aici suferim”

CFR Cluj și Astra au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 19 din Liga 1. Constantin Budescu, 31 de ani, mijlocaș ofensiv, a oferit declarații la final.
CFR Cluj și Astra au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 19 din Liga 1. Constantin Budescu, 31 de ani, mijlocaș ofensiv, a oferit declarații la final.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 22:19 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 22:36

CFR Cluj și Astra au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 19 din Liga 1. Edi Iordănescu, 42 de ani, a vorbit la finalul confruntării din Gruia.

„Echipa a avut o atitudine corectă. Am avut și momente mai puțin reușite, dar am ratat ocazii importante. Nu-mi aduc aminte un joc în trecutul apropiat în care echipa să fi avut atâtea ocazii. Am avut și o bară. La golul lor, am avut neșansă, fiind deviat șutul. 

Am construit, am avut inițiativă. Am avut foarte multe ocazii. E adevărat, și Astra a ratat, dar pe un fond de dominare al nostru. Echipa a construit, a avut momente foarte bune, dar lipsa de inspirație și neșansa au făcut să nu câștigăm, plus ziua excepțională a portarului de la Astra!

Astra a fost împinsă pe două linii. Am căutat spațiile, era greu să le găsim. Am schimbat ofensiv, ne-am luptat pentru cele 3 puncte până în ultimul moment. Dacă rămânem fideli principiilor noastre, vom produce în continuare rezultate foarte bune. 

Dacă vă uitați pe numărul de schimbări, am modificat 7 jucători față de meciul precedent. Trebuie să fim realiști, avem o medie destul de ridicată de vârstă, suferim la meciurile din 3 în 3 zile. Acum nu mă interesează primul loc, mă va interesa atunci când va conta”, a declarat Iordănescu la Digi Sport.

Din păcate, sunt meciuri în care mingea nu vrea să intre. Am dominat, ne-am creat ocazii. Ei au avut acel șut și au marcat. Am presat în actul secund, ne-am creat multe ocazii, însă nu am mai dat gol. Mă bucur că o să-mi închei cariera aici, e casa mea. Port cu mândrie acest tricou.
- Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj

CFR Cluj a ratat primul loc! FCSB rămâne lider

CFR Cluj nu a profitat de egalul dintre FC Argeș și FCSB (0-0). Campioana ar fi urcat pe primul loc în Liga 1, în cazul unei victorii cu Astra (1-1). „Feroviarii” au în acest moment 41 de puncte, unul mai puțin decât liderul.

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Constantin Budescu, revoltat de condițiile de pregătire: „Ne antrenăm în noroaie! E imposibil”

Ovidiu Sabău, întrebat de italieni despre Dennis Man: „Îi lipsește forța fizică și un pic de furie”

Isma Lopez și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo! Cu cine a bătut palma

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mutu71
mutu71  •  29 Ianuarie 2021, 01:27

Edy-the best. Nici ca se putea mai bine...

magic4ever
magic4ever  •  29 Ianuarie 2021, 00:50

Edi Iordanescu nu are ADN de campion si este la ani lumina de Dan Petrescu care motiva fotbalistii lui CFR 150% si ii aseza tactic aproape perfect...o sa fie foarte greu pentru CFR sa castige campionatul si sa ajunga in grupele EL cu Edi Iordanescu pe banca...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează