FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 2-0

CFR CLUJ - ASTRA 2-0 // VIDEO+FOTO Dan Petrescu a izbucnit după ratarea absolut incredibilă a lui Valentin Costache

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 21:16

CFR Cluj a învins Astra cu 2-0 în etapa cu numărul 21 din Liga 1. Valentin Costache (21 de ani) a ratat o șansă imensă în minutul 64 și l-a scos din sărite pe Dan Petrescu.

CFR Cluj a controlat autoritar înfruntarea de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”. „Feroviarii” nu au reușit însă să se desprindă pe tabelă, iar în minutul 65 au fost protagoniștii unei ocazii rarisime. 

Un corner executat de Bordeianu din partea dreaptă a fost deviat excelent de Vinicius. Valentin Costache a fost scăpat din marcaj la 5 metri de poartă, singur în fața portarului căzut, dar a trimis paralel cu linia porții.

Dan Petrescu, plin de nervi

Dan Petrescu a părut în prima fază consternat de ratarea elevului său, apoi a izbucnit nervos. A făcut câteva gesturi nervoase în direcția lui, adresându-i cuvinte grele.

Vezi și:

CFR CLUJ - SEVILLA // Julen Lopetegui are o temere ciudată înaintea duelului cu CFR: „Este disproporționat și ne dezavantajează”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  16 Decembrie 2019, 22:31

Ba, EuroDan tre sa se relaxeze si el drc... e in 16-imile EL, e pe locul 1 in Romania, gata frate, chill, ai reusit!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează