FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 2-0

CFR CLUJ - ASTRA 2-0 // VIDEO Ioan Niculae s-a enervat la GSP Live când a fost întrebat de salariile restante: „Iar începeți cu prostiile” + Critici dure pentru Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 22:41

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a fost foarte vehement la finalul partidei pierdute pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-2, și a dat vina pe arbitrul Istvan Kovacs pentru eșec. 

Pe finalul intervenției de la GSP Live, omul de afaceri s-a enervat și a închis telefonul când a fost întrebat de salariile neplătite de la echipă.

„Istvan Kovacs are o dușmănie aparte pe Astra. Amintiți-vă și de meciurile din trecut. E o ură pe care nu o înțeleg. Probabil e împotriva mea, împotriva clubului, nu știu. De câte ori ne-a arbitrat cu CFR, niciodată n-am terminat cu toți jucătorii pe teren.  

Ne așteptam la mai mult de la Budescu, dar e și el om. Budescu știa de la începutul meciului ce ne va face Kovacs. S-a enervat când a văzut ce ne face arbitrul”, a declarat Ioan Niculae la GSP Live.

Întrebat dacă jucătorii sunt plătiți la zi, Ioan Niculae s-a enervat și a închis telefonul după câteva cuvinte: „Iar începeți cu prostiile. Jucătorii sunt plătiți până în luna octombrie”.

Vezi și:

CFR CLUJ - ASTRA 2-0 // Culio nu renunță complet la fotbal: „Voi juca în Argentina, apoi mă voi alătura staff-ului lui Dan Petrescu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
magic4ever
magic4ever  •  17 Decembrie 2019, 14:24
Postat de clujcampion pe 17 Decembrie 2019, 07:41

Am auzit ca astra n-a mai suportat greutatea locului intai si a blatuit meciul. Spre deosebire de cel de la ovidiu, unde omenia s-a rupt in fotbal ca nu cumva fece fecesebe sa castige meciul.

Stai linistit ca CFR Cluj nu are nevoie sa faca blaturi sau omenii cum face FCSB cu Viitorul,Botosani,Gaz Metan sau Clinceni ca sa castige cu Astra...CFR este net superioara,a demonstrat ce forta are si in Europa League unde a castigat la Celtic acasa cu 4-3 si ia eliminat din UCL,apoi in Europa League cu Lazio,Rennes si Celtic...

clujcampion
clujcampion  •  17 Decembrie 2019, 07:41
Postat de johnwick pe 16 Decembrie 2019, 23:06

salariile restante se vor plati cu blatul din seara asta

Am auzit ca astra n-a mai suportat greutatea locului intai si a blatuit meciul. Spre deosebire de cel de la ovidiu, unde omenia s-a rupt in fotbal ca nu cumva fece fecesebe sa castige meciul.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  17 Decembrie 2019, 06:24

sa le zica cineva alora de la astra ca s-a terminat meciul si ca pot trece centrul terenului. sa nu mai stea in propriul careu de 16m . s-a terminat 2-0 pt Cfr .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează