FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA

CFR CLUJ - ASTRA // Clujenii au cerut al doilea galben la Răduț! A încurcat arbitrul jucătorii?

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 22:08

CFR Cluj a învins-o pe Astra, scor 2-1, în prima rundă din play-off. În minutul 66, la scorul de 1-1, gazdele au cerut al doilea cartonaș galben pentru Mihai Răduț. 

Răduț i-a dat un brânci lui Alexandru Păun. Mijlocașul campioanei CFR Cluj s-a izbit dur de Begue, iar arbitrul Cătălin Popa a scos din buzunar cartonașul galben. Nu i l-a arătat însă celui care a provocat ciocnirea. Răduț fusese deja avertizat în minutul 40 și ar fi fost eliminat.

Elevii lui Dan Petrescu au realizat rapid situația și l-au înconjurat pe „central”, fără a-l îndupleca. Imediat după această acțiune, Bogdan Andone l-a înlocuit pe Mihai Răduț cu Valentin Gheorghe.      

+1 FOTO

Vezi și: 

FOTO Alibec a stricat un record fenomenal al lui Petrescu după o gafă comisă de Arlauskis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
clujcampion
clujcampion  •  03 Martie 2020, 06:03

La meciul urmator sigur vine coltescu sa dea vreo 3 afara.... apoi barsan si sigur cu craiova barsan si cu clona oierului petrescu. E clar ca doar cooperativa va arbitra.

adi_zmicala
adi_zmicala  •  03 Martie 2020, 05:15

voi nu vedeti ca se face tot posibilul, ca sa nu ia CFR campionatul? Craiova, vizibil ajutata in prima etapa din playoff, iar CFR-ului, i se pun bete-n roate.... albitraj de toata jena

cj1960i
cj1960i  •  03 Martie 2020, 00:46
Postat de whiteredarad pe 02 Martie 2020, 23:10

Pai arbitrul potrivit fusese trimis...la locul potrivit. A dat penalty la o faza in care in Europa nu vezi asa ceva, apoi "s-a jucat" de-a confundarea jucatorilor. Dom'le este furat, din greu, CFR-ul asta si tor castiga ! Curat ghinion ( pentru bucuresteni)Le dau solutia : sa il duca pe dan petrescu in Bucuresti ( doar ca la Becali...nu se poate. Nici la Dinamo ). Poate la noua Steaua

Daca nu scriai Dinamo, as fi jurat ca esti panduru. Doar el il mai transfera pe Petrescu, dupa cum ii cade lui pe chelie. Buna poanta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează