FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA

CFR CLUJ - ASTRA // Conducerea campioanei reacționează după Viitorul - FCSB: „Cu noi au fost lupi” + dezvăluiri despre plecarea lui Culio

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 10:04

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, a vorbit la GSP Live despre decizia care a întristat întreaga suflare din „Gruia”: despărțirea de Juan Emmanuel Culio, cel mai reprezentativ jucător stărin din istoria clubului, nevoit să se întoarcă în Argentina natală din cauza unor probleme familiale. 

  • CFR - Astra, ultimul meci al lui Culio în tricoul „feroviarilor”, se joacă azi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport. 

„Culio a fost cel mai corect fotbalist pe care l-am văzut. E unul dintre cei mai de caracter jucători pe care i-am avut. Un băiat deosebit, un familist, un sportiv desăvârșit. Decizia lui m-a surprins, cu atât mai mult cu cât săptămâna trecută chiar vorbisem cu el. Era îngândurat, dar nu mi-a spus nimic. El îmi spune: «fratele meu». 

De câte ori a avut probleme, el apela la mine și l-am ajutat întotdeauna.
Înțeleg că are ceva probleme de familie. Probabil că trebuie să plece din cauza părinților, dar nu pot să-l întreb exact ce probleme are”, a spus Gadola, la GSP Live. 

„Cei de la Viitorul au fost lupi cu noi”

Gadola a vorbit apoi și despre meciul Viitorul - FCSB 0-2: „Se spun foarte multe lucruri, sunt multe răutăți și ironii. Ce să zic? Nu intru în aceste amănunte. Am fost la meciul Viitorul - CFR Cluj 3-1. Au fost lupi, au luptat, aseară au fost mai puțin motivați, mai puțin în formă”.

Match Preview CFR Cluj - Astra:

VIDEO // Mario Camora, cu lacrimi în ochi: „Nu suntem pregătiţi pentru acest moment”

Vezi și: 

CFR CLUJ // VIDEO Dan Petrescu a lămurit situația lui Emmanuel Culio: „Nu se lasă! Informația a fost dată greșit” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
chris_bu67
chris_bu67  •  16 Decembrie 2019, 16:21
Postat de zizu pe 16 Decembrie 2019, 15:24

Așa a fost tot timpul! Viitorul a rupt norii cu cine vroia becali,iar cu fcsb,s a jucat mereu doar cum s a avut interes

la fel botoșaniul,astra și în trecut pandurii lihnitul tg. jiu

zizu
zizu  •  16 Decembrie 2019, 15:24

Așa a fost tot timpul! Viitorul a rupt norii cu cine vroia becali,iar cu fcsb,s a jucat mereu doar cum s a avut interes

864670430247166
Cornaciu Raul  •  16 Decembrie 2019, 13:13
Postat de Traian Pavelescu pe 16 Decembrie 2019, 13:07

Kolosvar 1907 in cupele europene înseamnă rușinea maxima, greu de egalat, Dudelange, care in 2018, inndubla manșa avea la un moment dat scorul general de 5-0!!! In 2019 o mulțime de conjuncturi favorabile, Arlauskis f bun, noroc cu carul (sa te domine categoric Rennes in 9 oameni și sa câștigi cu un șut pe poarta!!!), Lazio a jucat cu rezervele, Celtic la ultimul meci a jucat la mișto, la cererea galeriei, etc. a făcut ca insolventii de la Kolosvar 1907 sa ajungă in primăvara europeană!

Pai si Guimares nu a jucat cu 6 rezerve? Pana acum CFR a facut cele mai multe puncta in grupele EL(12 pct) si in grupele CL(10 pct), doar cu echipe bune, nu ca si altii cu echipe din liga 2 elvetiana

Vezi toate comentariile (37)
Comentează