FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj bifează un nou transfer! Trupa lui Dan Petrescu, acord pentru aducerea unui atacant

Rangelo Janga, în alb-albastru // FOTO: Imago
Rangelo Janga, în alb-albastru // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 12:04 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 12:34

După ce Dan Petrescu a cerut un nou atacant, șefii lui CFR Cluj s-au mișcat repede și au ajuns la un acord pentru aducerea olandezului Rangelo Janga (30 de ani).

Ciprioții de la Apollon Limassol au anunțat pe contul de Twitter că au bătut palma cu formația din Gruia pentru atacantul de 1,92 metri.

Derby-ul FCSB - CFR Cluj a fost amânat! Decizie de ultimă oră în SuperLigă
FCSB - CFR CLUJ
Derby-ul FCSB - CFR Cluj a fost amânat! Decizie de ultimă oră în SuperLigă

CFR Cluj îl aduce pe Rangelo Janga

Rangelo Janga a bifat 5 partide și un gol acest sezon, iar în total, la Apollon Limassol, are 5 goluri în 34 de partide.

Rangelo Janga a fost crescut la Excelsior și Willem II și a mai jucat de-a lungul carierei la Omonia Aradippou, Dordrecht, AS Trencin, Gent, Astana, Lugano, NEC Nijmegen și Apollon Limassol, club la care a ajuns în vara lui 2021.

La CFR Cluj, Rangelo Janga va lupta pentru un loc de titular cu Emmanuel Yeboah, Daniel Birligea, Cephas Malele, Jefte Betancor și Gabriel Debeljuh, jucător care va absenta din cauza unei accidentări.

500.000 de euroe cota lui Rangelo Janga, potrivit transfermarkt

Cred că vor veni jucători până la meciul de joi. Înțeleg că sâmbătă se încheie perioada de transferuri. Sunt convins că vor veni. Clubul nu doar vinde jucători, ci și ia. O să vedeți că vor veni jucători. Dar există greutăți în a găsi jucători liberi, care să fie valoroși, așa cum vrem noi. Încercăm să luăm acum doi sau trei jucători.

Cred că un fundaș central și un atacant vor veni până duminică la echipă. Nu ne-am gândit la Paul Papp, dar e o idee bună. De ce? Am văzut că a jucat ieri. Nu e bine să vorbesc despre jucători care au contract. Eu propun cine să vină și cine să plece. Dar nu eu mă ocup mai departe.

- Dan Petrescu, antrenor Dan Petrescu

Ce transferuri a făcut CFR Cluj în această vară

  • VENIRI: Mistrati (Randers), Brucic (Koper), Braun (FC Botoșani), Muhar (Lech Poznan), Kolinger (Vejle BK), Betancor (Farul), Cephas Malele (împrumut)
  • REVENIRI: Carnat (Rapid), J. Rodríguez (Dinamo), D. Rusu (Chindia), Butean (Chindia), D. Ciobotariu (FC Voluntari), I. Rus (Ripensia)
  • PLECĂRI: Hindrich (Kisvárda), Fl. Ștefan (Rapid), V. Costache (Rapid), D. Paraschiv (Hermannstadt), Sigurjónsson (liber), Omrani (liber), Susici (liber), Dimitrov (Hajduk Split), Cr. Neguț (Chindia), D. Ciobotariu (Sepsi), Daniel Neguț (Chindia), Bouhenna (FCSB), Chipciu (liber)

VIDEO Valeriu Iftime vede surprize în Liga 1: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și: 

Dan Petrescu, invidios pe transferurile făcute de FCSB: „Compagno cât a costat? Dar Miculescu? Un milion și jumătate? Mulțumesc!”

CFR Cluj, la un pas să-și vândă vedeta în Ligue 1! Ce sumă poate obține campioana

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
rav410wrc
rav410wrc  •  31 August 2022, 17:32

"transferuri" pe datorie :))))

rocky5
rocky5  •  31 August 2022, 15:09
Postat de Ceferinho pe 31 August 2022, 14:50

Nu stiu daca are rost sa vorbim de titlu in acest an...astea sunt transferuri de duzina, sunt baieti care vor privi din tribuna CFR-ul.

Ne refacem din mers!

Ceferinho
Ceferinho  •  31 August 2022, 14:50

Nu stiu daca are rost sa vorbim de titlu in acest an...astea sunt transferuri de duzina, sunt baieti care vor privi din tribuna CFR-ul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează