FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Bogdan Mara, evaziv despre eventuala plecare a lui Dan Petrescu: „Ne dăm seama că pierdem marii campioni doar când nu mai sunt aici”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 17:58

Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR, a vorbit evaziv despre antrenorul campioanei, după ce Gică Hagi a declarat: „Poate la următorul meci Petrescu nu va mai fi antrenorul lui CFR Cluj”.

„Noi, de multe ori, nu ştim să ne respectăm şi să ajutăm marii campioni pe care îi avem şi ne dăm seama că îi pierdem doar când nu mai sunt aici.

Vedem bine că marile performanţe ale echipelor din România s-au realizat când pe bancă au fost antrenori de valoare. Gică, Dan Petrescu şi ceilalţi antrenori pe care îi avem trebuie să îi respectăm şi să îi susţinem puţin, să îi înţelegem şi pe ei şi să îi facem să rămână sau să revină în România, şi să realizeze astfel de performanţe, care sunt tot mai rare, de a te califica în grupele unei competiţii europene”, a declarat Bogdan Mara.

„Poate va pleca!”

Gică Hagi a venit cu o variantă surprinzătoare în urmă cu 4 zile: „Nu sunt în măsură să-l judec pe Petrescu, pentru că suntem amândoi antrenori. Vă zic doar să-l respectați mai mult. Poate la următorul meci nu o să mai fie pe banca lui CFR Cluj. Poate va pleca. Probabil așa se va întâmpla cu toți. Fără Petrescu, campionatul ar fi mai sărac. Nu știu dacă va pleca de la CFR, dar mie așa mi-a lăsat impresia după meciul cu Astra”.

EUROPA LEAGUE // Dan Petrescu a lăsat jucători de bază în afara listei UEFA! Cine lipsește din lotul înscris de CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1144431205572495
Dragos Gavrilescu  •  06 Septembrie 2019, 20:27
Postat de Starostele Hotilor pe 06 Septembrie 2019, 19:12

Cine te-a injurat pe tine mai nimenea-n drum ??Si ce vrei sa faca omul daca-l toaca arbitrii ? Sa le zica multumesc si la mai multe ?

Bai delir. Când unii pierdeau meciuri cu 2 goluri scoase din poarta contra adversarei directe la titlu nu au mai înjurat arbitrii. Traiesti in peșteră dacă tu crezi ca se justifica injuriile în vreo situație. Treci la hardau.

tesla2060
tesla2060  •  06 Septembrie 2019, 19:25

“Bate seaua ca sa priceapa magarul”, nenea Danut si-a anuntat plecarea de ceva vreme, Hagi a inteles imediat. Mircea Sandu l-a contactat pe Bursuc ca sa preia nationala (era in perioada cand acesta avea oferta de la Kuban Krasnodar) pentru 400 mii €/ an, Dan a cerut 800 mii pe care federatia nu era dispusa sa-i ofere, a plecat in Rusia pentru un milion anual. Radoi antreneaza nationala Under 21 pe 5000 €/ luna, nici nu s-a gandit vreo clipa sa ceara mai mult. Ambii sunt stelisti, mentalitati diametral opuse…

1812116582433640
Starostele Hotilor  •  06 Septembrie 2019, 19:12
Postat de mushu23 pe 06 Septembrie 2019, 19:03

Ba am innebunit cu totii?! Am ajuns sa il scoatem pe Petrescu victima? Ce exemplu dam noi la copii? Cum adica nu il respectam pe unul care ne injura de morti? Cum adica sa il respecti? Pai dupa ce s-a intamplat, ar trebui sa avem 0 respect pt acest om. Bai nebunilor, ati luat-o razna?! Nu mai aveti pic de bun simt? Vreti sa ii ridicam statuie si sa.ne.cerem.scuze lui Petrescu ca ne injura?

Cine te-a injurat pe tine mai nimenea-n drum ??Si ce vrei sa faca omul daca-l toaca arbitrii ? Sa le zica multumesc si la mai multe ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close