FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // Dan Petrescu se teme de Șumudică la FCSB: „Va fi un plus pentru ei, poate lua campionatul”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 00:35

Dan Petrescu a luat un nou titlu cu CFR Cluj, însă se gândește deja la următorul sezon și recunoaște că se teme de o eventuală venire a lui Marius Șumudică la FCSB.

„Steaua arată bine ca lot, ați văzut și meciul de ieri cu Sepsi. Craiova dacă avea puțin noroc putea câștiga campionatul anul ăsta. Și Șumudică și Rednic sunt antrenori de valoare. Sunt antrenori care pot câștiga campionatul. Va fi un plus pentru FCSB venirea lui Șumudică”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă în ultimele zile că-l va înlocui pe Mihai Teja cu Marius Șumudică dacă FCSB.

Citește și:

Primul jucător care pleacă de la FCSB! „Adrian Stoian se va muta la CFR Cluj din vară” + Replica tăioasă a lui Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
para.para
para.para  •  13 Mai 2019, 11:55

Deci aseara in euforia castigarii titlului, Bursucul in loc sa petreaca cu echipa, el dadea interviu pentru astia de impacheteaza pestele si in acelasi timp tremurand de frica lui Sumudica.

1603630919884559
Belciug Gigi  •  13 Mai 2019, 09:45

Gigi ce bine-mi pare ca ai luat ţeapa! !

para.para
para.para  •  13 Mai 2019, 09:16

"Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă în ultimele zile că-l va înlocui pe Mihai Teja cu Marius Șumudică dacă FCSB." - continuarea nu exista pentru ca autorul a inceput sa planga cu gandul la fcsb pe locul 2.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează