FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // VIDEO Unul dintre acționarii lui CFR Cluj s-a destăinuit la GSP Live: ce spune despre lupta pentru Europa și Dan Petrescu + vrea să-l convingă pe Arlauskis să rămână

CFR Cluj e din nou campioana României // FOTO: GSP
CFR Cluj e din nou campioana României // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 12:53

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii lui CFR Cluj, a vorbit, în direct la GSP Live, despre triumful echipei lui Dan Petrescu, campioană în România pentru al doilea sezon la rând. 

Acționarul campioanei a comentat și alte subiecte importante, cum ar fi plecarea lui Arlauksis, lupta pentru Europa sau strategia din această vară. 

...despre cucerirea titlului: „Să câștigi un campionat e un eveniment deosebit și mă bucur pentru acești jucători au crezut că se poate. E frumos!”

...despre strategie: „Până la jocurile din calificările Champions League, va trebui să vedem cum vom întări echipa. Sper ca Dan Petrescu să fie alături de noi și să lupte pentru a ajunge măcar în grupele Europa League.”

...despre iminenta plecare a lui Giedrius Arlauskis: „Sunt trist, am stat de vorbă cu Arlauskis. E un băiat cu un caracter deosebit. Am încercat și încerc să-l conving să rămână.” 

...despre lupta pentru Europa: „Va fi greu să ne calificăm în grupele Champions League. Sper să mergem măcar în grupele Europa League. Fotbalul din România e foarte departe de ce am văzut în Liga Campionilor săptămâna trecută.” 

...despre performanțele reușite de CFR Cluj în timp: „Ce s-a schimbat din 2008? Culio a marcat de două ori cu AS Roma, dar acum are o vârstă, chiar dacă își dorește să facă performanță. La acel moment îl aveam și pe Ricardo Cadu, lucrurile erau altfel, parcă se juca altfel”. 

stefan gadola
Ștefan Gadola

Vezi și: Momente incredibile la CFR - CSU! Pigliacelli i-a cerut lui Arlauskis să-i lase pe olteni să egaleze!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Mai 2019, 16:12

Cred ca Arlauskis a baut prea multa sampanie.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Mai 2019, 15:13

Eu credeam ca gaztea incepe cu cronica meciului. Nu cu fel de fel de articole despre ce zice unul sau altul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close