FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Cătălin Golofca a semnat cu noua echipă! Detaliile înțelegerii

Cătălin Golofca a fost împrumutat un an de CFR Cluj la Sepsi
Cătălin Golofca a fost împrumutat un an de CFR Cluj la Sepsi

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2020 12:00 / Actualizat vineri, 04 septembrie 2020 13:16

Sepsi încheie en-fanfare campania de achiziții din această vară, începută cu aducerea lui Bogdan Mitrea (32 de ani), fostul stoper al FCSB-ului. Covăsnenii au obținut împrumutul pentru un an al lui Cătălin Golofca (30 de ani, extremă), mijlocaș la CFR Cluj.

Fostul jucător de la FCSB și Botoșani a semnat în această dimineață cu Sepsi și probabil va face parte din lotul lui Leo Grozavu pentru jocul de la Giurgiu, cu Astra.

Cătălin Golofca, împrumutat un an de CFR Cluj la Sepsi

„E adevărat. Astăzi s-au rezolvat ultimele detalii. Ne bucurăm că ne-a ales pe noi. Știm ca avea 4-5 oferte clare din Liga 1. Îl cunoaștem bine, am mai lucrat cu el. Am avut încredere în Cătălin de când l-am luat de la Suceava și l-am promovat în Liga 1. Suntem convinși că ne va ajuta să țintim obiective mai îndrăznețe în acest sezon. 

Avem concurență pe posturi, e ceea ce ne-am dorit. Cu acest transfer cred că închidem campania de transferuri. Ne-am îndeplinit obiectivele, am luat jucătorii pe care i-am vrut", a declarat Cornel Șfaițer, managerul general al lui Sepsi, pentru GSP.ro.

400.000 de euroeste cota pe transfermarkt a lui Golofca

500.000 de euroa plătit CFR pentru a-l lua pe Golofca de la Botoșani

Citește mai multe știri din Liga 1:

Situație incredibilă înainte de meciurile vitale din Europa League: „Noi nu ne schimbăm la stadion și ei vor să aducă o echipă din Liga 3 în vestiar!”

Au venit întăririle la Dinamo! Doi fotbaliști prezentați de „câini”, care au ajuns la 5 transfeuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
gazistu
gazistu  •  05 Septembrie 2020, 02:05

cred ca ii dor de de Leo Grozavu "pretinu" lui, care l-o "altoit" cand erau la Botosani

pompescu
pompescu  •  04 Septembrie 2020, 18:26

Golofca e masochist. Iar il cârpește Grozavu :))

126791918017681
Danezul Gramada  •  04 Septembrie 2020, 18:22

Nu mai avea Grozavu pe cine croi și la luat pe Golofca. Cred ca nu la altoit destul când erau la Botoșani și la luat iar.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează