FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Ce a decis azi FRF, după ce Dan Petrescu a cerut diminuarea suspendării » Când revine pe bancă

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 18:08

Dan Petrescu, 51 de ani, tehnicianul celor de la CFR Cluj, rămâne suspendat și pentru partida cu Gaz Metan Mediaș de duminică, din etapa a 11-a a Ligii 1. 

Antrenorul campioanei a depus memoriu pentru ca suspendarea de 4 meciuri dictată inițial să-i fie redusă la 3 meciuri, însă doleanța Bursucului a fost respinsă de FRF. Astfel, ardelenii vor fi conduși de pe bancă tot de către „secundul” Alin Minteuan. 

Așadar, Dan Petrescu va reveni pe bancă abia pe 6 octombrie, când CFR joacă în deplasare cu Viitorul, formația lui Gheorghe Hagi. 

Petrescu fusese suspendat pentru scandalul provocat la partida Astra - CFR Cluj 3-2, când „Bursucul” a răbufnit la adresa arbitrului Sebastian Colțescu. Tehnicianul a început să protesteze, a ieșit din spațiul destinat antrenorilor, și a dat startul injuriilor în direcția „centralului”.

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET Explicăm un nou tip de pariu: cum să pariezi împotriva altor jucători

Vezi și: 

EXCLUSIV FRF a început investigația în cazul Botoșani - CFR Cluj! Șanse mari ca ardelenii să câștige la „masa verde”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
qwerty007
qwerty007  •  28 Septembrie 2019, 20:34

Merita sa ti sa mareasca la tine in gura.

antalmihai
antalmihai  •  26 Septembrie 2019, 19:03

merita sa i mareasca la 10. asa era normal...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează