FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CHINDIA 4-0

CFR Cluj - Chindia 4-0 // Dan Petrescu: „Sunt mulți jucători care se supără că nu joacă” + ce spune despre meciul cu Lazio

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 21:30

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit după succesul formației sale împotriva Chindiei, scor 4-0.

„A fost o victorie meritată, CFR a arătat de la un cap la altul forță și calitate. Tot timpul e greu să jucăm după o pauză. A fost dificil să alcătuiesc echipa de start, deoarece sunt jucători supărați că nu intră. Nici în continuare nu va fi ușor să aleg primul «11».

Sunt fotbaliști pe care îi folosim doar în campionat, cum sunt cei 2 Under 21, și unii care joacă mai mult în Europa League, cum e Djokovic”, a declarat Petrescu la Look Plus.

Dan Petrescu despre...

...Itu: „M-a surprins evoluția lui. A fost cel mai bun joc al său de când l-am băgat!”

...Bordeianu: „L-am luat de la Botoșani când nu-l mai voia nimeni și l-am adus la echipa națională. Dar el nu a jucat excelent astăzi, pentru că a pierdut foarte multe mingi, chiar dacă a marcat de două ori”

...meciul cu Lazio: „Sunt convins că ei vor schimba jucători în campionat, pentru că au foarte mulți fotbaliști buni. Nu cred că este un avantaj că noi avem două zile în plus față de ei. Mergem acolo să ne calificăm, însă suntem conștienți că mai avem o șansă cu Celtic, dacă nu vom reuși pe Olimpico”

CFR CLUJ - CHINDIA 4-0

VEZI ȘI:

Gigi Becali a găsit cumpărător pentru doi jucători! Alexandru Stan și Claudiu Belu sunt doriți de Astra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  23 Noiembrie 2019, 12:46
Postat de clujcampion pe 23 Noiembrie 2019, 08:01

In oltenia se pare ca cea mai mare calitate e perseverenta in prostie.

Clujene *** în insolventa!! Pentru voi joaca străinii ca în rest sunteți pilaf! Nu ați scos niciodată un jucător roman din academia voastră!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clujcampion
clujcampion  •  23 Noiembrie 2019, 08:01
Postat de univ_craiova1 pe 23 Noiembrie 2019, 05:56

Când ai 11 străini cu tot cu rezerve ii cred și eu ca sunt supărați!!

In oltenia se pare ca cea mai mare calitate e perseverenta in prostie.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  23 Noiembrie 2019, 05:56

Când ai 11 străini cu tot cu rezerve ii cred și eu ca sunt supărați!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează