FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CHINDIA 4-0

CFR Cluj - Chindia 4-0 // Viorel Moldovan pune piciorul în prag: „Sunt obosit de câte cadouri facem!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 21:29

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a oferit declarații după înfrângerea echipei sale cu CFR Cluj, scor 0-4.

„Când începi cu un handicap de 0-1, primind acel gol foarte rapid în debutul jocului, lucrurile se dau peste cap. Totuși, am reacționat destul de bine. Puteam să înscriem din puținele ocazii pe care le-am avut.

Jucătorii mei au avut aceeași naivitate. La golul 3 am respins prost în axul central și am primit gol. După aceea, când fundașul stânga ajunge să-ți marcheze e o problemă”, a declarat Moldovan la Look Plus.

„E lipsă de valoare, trebuie să recunoaștem și să ne întoarcem acum la ale noastre. Dar au fost prea multe cadouri, sunt obosit de câte cadouri facem!”
Viorel Moldovan, antrenor Chindia

CFR CLUJ - CHINDIA 4-0

VEZI ȘI:

Gigi Becali a găsit cumpărător pentru doi jucători! Alexandru Stan și Claudiu Belu sunt doriți de Astra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  23 Noiembrie 2019, 01:51

Moldovan Costobocelul

andy_2008
andy_2008  •  22 Noiembrie 2019, 23:46

Nu mai este bun Moldovan pt nationala???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează