FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CHINDIA 1-0

Înțepături către rivale, dinspre CFR Cluj: „De 4 ani suntem singuri în Europa” + „Cred în karma, ne răzbunăm pe Young Boys!”

Denis Ciobotariu (în dreapta) // foto: Imago
Denis Ciobotariu (în dreapta) // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 00:23 / Actualizat duminica, 01 august 2021 00:35

Denis Ciobotariu (23 de ani), integralist în CFR Cluj - Chindia 1-0, și-a „înțepat” rivalele din Liga 1 la finalul meciului.

Imediat după duelul cu dâmbovițenii, fundașul central al campioanei și-a îndreptat atenția către meciul tur din runda 3 preliminară a Ligii Campionilor, contra Young Boys Berna. Ciobotariu și-a „înțepat” subtil rivalele din Liga 1 care au ieșit timpuriu din Conference League. FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi OSK au fost eliminate de adversari fără anvergură în turul 2 preliminar al competiției nou-înființate de UEFA.

Denis Ciobotariu: „De vreo 4 ani suntem singuri în Europa”

„Victoriile aduc victorii, ne bucurăm că am făcut o partidă bună și că nu am primit gol. Este foarte important că nu am primit gol, dar toată echipa trebuie lăudată pentru asta, nu doar noi, fundașii.

Acum ne gândim doar la Young Boys, vrem să facem o partidă bună, să câștigăm. Ne bucurăm că încă suntem acolo pentru România. Am rămas singuri, de vreo 4 ani suntem singuri, ne bucurăm că măcar noi putem să o facem. Sperăm să o facem cât mai bine!”, a declarat Ciobotariu la DigiSport.

Ce a declarat Cristi Manea după CFR Cluj - Chindia

Suntem foarte bucuroși că am putut lua cele 3 puncte. A fost un meci dificil, s-au apărat bine și nu ne-au dat spații, dar am demonstrat astăzi că suntem destul de bine pregătiți fizic. În a doua repriză s-a văzut diferența. 

Sunt foarte bucuros pentru Alibec, i-am spus înainte de meci să fie în gura porții, că va avea ocazia să marcheze. Îl felicit pe această cale, sper să marcheze cât mai mult. 

Cu Young Boys va fi meci foarte important, eu cred în karma și sper că ne vom răzbuna pentru ce am pățit la ei, eu cred că atunci meritam să ieșim din grupe. Eu cred că va fi un meci foarte echilibrat, eu cred că meritam să îi batem și acasă atunci. Nu știu cum arată acum, am înțeles că le-au plecat câțiva jucători. 

Noi trebuie să dăm 100% în meciul următor, de acasă, apoi să ne fie mai ușor la ei, pentru că au un teren sintetic și nu este foarte ușor să joci acolo. Nu ne uităm la alții, doar la noi. Ne-a interesat să fim pragmatici și să trecem de cele două tururi. Nu e important jocul nici acum, cât calificarea. Am arătat în ultimii ani că de multe ori când nu am jucat bine am câștigat, iar când am făcut-o, am luat gol pe final. Important e să jucăm la rezultat. 

- Cristi Manea, CFR Cluj

Clasament Liga 1: CFR Cluj, lider după 3 etape

Citește mai multe știri din Liga 1:

Adrian Mutu, după eșecul de la Voluntari: „Câteodată nu înțeleg fotbalul”

Adam Nemec explică de ce a ales FC Voluntari: „Nu am vorbit cu nimeni altcineva”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  01 August 2021, 14:34
Postat de fcsbesteaua pe 01 August 2021, 12:13

Clona ta n-a trecut de liga 2,cu toti banii publici pe mana si nici n-o sa treaca vreodata! Iar trebuie sa vindeti echipa,iar trebuie sa mai faceti o clona pentru tradatorii de la sud pentru care patronul conteaza,nu echipa,nu palmaresul!

Nu vorbi de funie in caza spanzuratului. Justitia o spune clar si o tara intreaga stie ca fc fcsb popesti leordeni e clona infecta a ciobanului infractor caruia i se rupe de flamanzii care se cred suporteri. O clona la fel de valoroasa ca stapanul ei si ca ceilalti puscariasi care o conduc. Dupa Alashkert si Liberec le-a venit randul unor mineri sa va bata la fundul gol :)))))

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  01 August 2021, 12:15

Intepaturile sunt usoare cand esti tinut in brate si ti se sterg datoriile! Cand o sa jucati corect intr-o competitie,atunci sa veniti cu intepaturi,pana atunci,voi si dinamo sunteti aia care ati fentat mereu regulile,tinuti in brate de comisii!

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  01 August 2021, 12:13
Postat de wearethechampions pe 01 August 2021, 10:56

Nasol pentru tine infractor hot de sigle, e ca clona ta N-A TRECUT de marea echipa Shaktar, Shakter, Shaktior sau cu i-o fi zicand, ca de locul 11 din Kasahstan n-a auzit inca nimeni :))))

Clona ta n-a trecut de liga 2,cu toti banii publici pe mana si nici n-o sa treaca vreodata! Iar trebuie sa vindeti echipa,iar trebuie sa mai faceti o clona pentru tradatorii de la sud pentru care patronul conteaza,nu echipa,nu palmaresul!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează